ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lidl udvider luksussortiment med chokolader fra prisvindende dansk chokoladefabrik og Wassim Hallal

Den prisvindende, danske chokoladeproducent Økoladen har sammen med stjernekokken Wassim Hallal udviklet en række økologiske chokoladeprodukter i WH-serien, der fra uge 48 forhandles i Lidl-butikker landet over.

 

På søndag den 22. november vil Lidls 132 butikker i Danmark tilbyde sine kunder 13 nye luksusprodukter fra chokoladeproducenten Økoladen. De nye produkter er udviklet i tæt samarbejde med gourmet-kokken Wassim Hallal, der blandt andet er ejer og chefkok på Frederikshøj i Aarhus. 

 

Siden 2018 har Lidl arbejdet sammen med gourmetkokken om en lang række kvalitetsprodukter i den såkaldte ’WH-serie’. Nu er turen kommet til luksuschokolader. Fem slags chokoladedragé, to slags marcipanbrød, nougat med hasselnød og mandel og lys og mørk single-origin overtrækschokolade, vil fra uge 48 blive forhandlet i Lidl. 

 

Vi oplever i stigende grad, at vores kunder har fået øjnene op for, at man også kan få lokalt producerede luksusprodukter af virkelig høj kvalitet hos os. Det er de 13 nye chokoladeprodukter et klasse-eksempel på. Og jeg er stolt af, at vi har fået en af landets dygtigste producenter ombord. De er kompromisløse og fantastiske at arbejde med, siger Rasmus Pape, Indkøbsdirektør i Lidl.   

 

Lidl har siden foråret 2019 fået produceret sin WH-pålægschokolade hos Økoladen – en familiedrevet økologisk chokoladefabrik med rene råvarer, respekt for omgivelser, medarbejdere, miljøet og ikke mindst kunderne i fokus. 

 

Lidl udvider luksussortiment med chokolader fra prisvindende dansk chokoladefabrik og Wassim Hallal

 

De 13 nye chokoladeprodukter er fremstillet på Økoladens fabrik i Ørslev ved Vordingborg, med respekt for det gode håndværk, hvorfor der ikke er to chokolader, der er helt ens.  

 

Smage udviklet og godkendt af Wassim Hallal

Alle de nye, økologiske produkter fra Økoladen er udviklet i tæt samarbejde med Wassim Hallal. 

 

Vi har leget med smagssammensætningerne, og jeg er virkelig tilfreds med de produkter og smage, Jan fra Økoladen og jeg har udviklet sammen. Mit hjerte banker for økologi, og jeg er meget glad for at være med til at gøre økologisk chokolade af høj kvalitet tilgængelig for Lidls kunder, fortæller Wassim Hallal.

 

Hos Økoladen er den chocolatier-uddannede ejer og grundlægger Jan Elmelund også godt tilfreds med samarbejdet.

 

Selvom vi har stor erfaring med at lave rigtig god chokolade, har det været en fantastisk proces at udvikle de produkter, der snart lander på Lidls hylder landet over. Wassim Hallal har en utrolig legende og professionel tilgang til at udvikle smage. Vi har været et godt team, og det er jeg sikker på, at kunderne også vil kunne smage, siger Jan Elmelund og fortsætter:

 

Jeg er meget spændt på at følge med i, hvordan salget kommer til at gå. Det er jo en stor mulighed for en lille producent som mig at få så mange økologiske kvalitetsprodukter ud i Lidls mange butikker i Danmark – og vi er jo ikke blinde for, hvilke muligheder det potentielt åbner op for i udlandet. 

 

Lidl udvider luksussortiment med chokolader fra prisvindende dansk chokoladefabrik og Wassim Hallal

 

Produktionen af de nye produkter er i fuld gang hos Økoladen. Og timingen for produktlanceringen er god, mener Jan Elmelund:

 

Salget af vores chokolader er eksploderet under covid-19-pandemien. Vi er glade for snart at kunne give endnu flere noget god, danskproduceret chokolade, der kan gøre denne tid lidt sødere at komme igennem. 

 

De økologiske chokoladeprodukter fra Økoladen og Wassim Hallal kan findes i Lidl-butikker landet over fra d. 23. november og sælges fra 29,95 kr.

 

Del artikel