ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Liége lukker butik: Vil sælge vafler fra cykel

Hvis planerne går, som de skal, så kan du købe vafler af Casper Elbech fra denne cykel inden længe.
Hvis planerne går, som de skal, så kan du købe vafler af Casper Elbech fra denne cykel inden længe.

Vaffelbageriet Liège er rykket ud af Aarhus Central Food Market

Casper Elbech, der har bagt belgiske vafler til det aarhusianske folk fra Liège i Aarhus Central Food Market, har langet den sidste vaffel over disken – i hvert fald for en stund.

Han har nemlig valgt at lukke sin butik, men er i stedet på jagt efter et køkken, så han kan sælge de populære vafler fra en cykel, som han vil køre rundt på og sælge fra.

“Da der åbnede en konditor-butik lige ved siden af mig, så dykkede min omsætning med det samme. Visuelt er konditor-kagerne mere indbydende end min brune klat. Jeg er slet ikke sur på dem, der har åbnet konditor-forretningen, for det er ikke deres skyld. Jeg har valgt at lukke, mens legen er god,” siger 35-årige Casper Elbech.

 

Op på hesten

Han har ambitioner om at komme ud til konfirmationer, bryllupper, events og firmaarrangementer.

“Jeg skal have fundet et sted med et køkken, og et sted hvor cyklen kan holde. Der er mange regler på området, jeg skal overholde på grund af fødevarer. Derudover skal jeg have tilladelse fra Aarhus Kommune, hvis jeg skal cykle rundt i Aarhus og sælge vafler,” siger vaffelbageren.

 

Han må ikke sælge vafler fra sin cykel på Strøget i Aarhus, men der er muligheder andre steder, og han er ved at undersøge, hvor det giver bedst mening.

Casper Elbech
Hvis planerne går, som de skal, så kan du købe vafler af Casper Elbech fra denne cykel inden længe.

“Hvis jeg får tilladelse fra kommunen, håber jeg at kunne sælge vafler fra foråret/sommeren. Hvis det kan lade sig gøre, ville det være fint omkring havnen eller springvandet dernede,” siger Casper Elbech.

 

Drømmer om en butik

Indtil han lukkede ned i Aarhus Central Food Market, har han levet af at sælge vafler, og den drøm lever stadig.

“Ambitionen er at få cyklen til at fungere, men drømmen er at åbne en butik igen. Det kunne være med nogle flere produkter – for eksempel dagens ret til at tage med hjem eller spise på stedet,” siger han.

Han har til at begynde med ingen forventning om at kunne leve af at tage ud til diverse arrangementer og sælge til folk på gaden, så derfor har han planer om at supplere indtægten ved at vende tilbage sit oprindelige fag som social- og sundhedsassistent.

“Jeg vil gerne have nogle vikartimer, men jeg er åben overfor mange ting, og så håber jeg, at vaffelcyklen er oppe at køre hurtigst muligt. Min plan er i hvert fald at kunne komme ud til konfirmationer i foråret,” siger Casper Elbech.

Se mere på Facebook under Liege.

 

Del artikel