Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Livemusik: he is tall. på Cafe Støj 

Af Pernille Søborg

he is tall. er den nye dreng i klassen. Han er ikke så høj, men når han med sin guitar i favnen indtager scenerne rundt omkring i Danmark, så vokser han. For det er nemlig på scenen, at den sympatiske drengerøv Troels Thorkild Sørensen, fra Mårslet ved Aarhus, pudser selvtilliden af som musikeren he is tall. Lørdag d. 31. oktober står han på Cafe Støjs intime scene med sine egne numre. 

 

Han har gjort et imponerende første indtryk i det danske vækstlag og sammenlignes med den amerikanske musiker, Jeff Buckley. Han har ligeledes ageret support act for navne som Tyler Childers, Leoniden og Brandy Clark. Trods sit simple musikalske set-up, henter he is tall. inspiration fra både indie pop og hiphop og smelter det sammen til sin egen ærlige og originale lyd.

 

Sebastian Saxton fra P6 Beat siger om he is tall.:

 

“Jeg synes din stil er virkelig original og jeg har svært ved at se, hvordan andre skal kunne efterligne dig – hvilken er en sjælden ros at give! Så tusind tak for din musik. Jeg sætter rigtig stor pris på det! – Jeg synes virkelig din stemme kan bære det.”

 

Første singler og pladekontrakt

I 2019 udgav he is tall. singlerne “little brother.” og “dad.”, som har fået opmærksomhed i både ind og udland. B.la. radioafspilninger i USA og Holland, og featuring på den amerikanske spotify-playliste ”Discover: Indie Rising”. Herhjemme er begge sange ligeledes endt på Bands of Tomorrows nordiske hits-playliste og delt af bloggen Good Because Danish. Ved udgivelsen af “dad.” kom he is tall. i artist spotlight på den amerikanske blog Indie Rock Café.

 

Kort inde i 2020 underskrev he is tall. en pladekontrakt med Møs Møs (Danni Toma, Mellemblond mm.). Han arbejder benhårdt på nyt musik i sit studie på Islands Brygge. Der forventes nyt musik i løbet efteråret.

 

Billetter til koncerten kan købes via dette link:

 

Livemusik: he is tall. på Cafe Støj 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også