ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Livemusik: Odder Little Culture Club præsenterer Allan Olsen solo

Foto: Morten Fog
Foto: Morten Fog

Den stolte nordjyde, sanger og sangskriver Allan Olsen har takket ja til at kigge forbi Odder Little Culture Club fredag d. 22. februar.

 

”I starten af 2018 fyldte han Det Kongelige Teater, der resulterede i 6 stjerner i Musikmagasinet GAFFA, så vi tænkte, at han nu er ved at være moden til at komme forbi os her i Odder Little Culture Club. Allan Olsen er en af de kunstnere, som vi mener passer rigtig godt ind i de krav, vi har til de optrædende. Han har i den grad noget på hjerte, og er en mand med skarpe holdninger til det samfund, vi lever i. Så vi glæder os rigtig meget til, at han slår den første akkord an d. 22. februar,” fortæller Steffan Trie, bestyrelsesmedlem i Odder Little Culture Club.

 

Øl hjemmefra Frederikshavn

Koncerten er planlagt til at skulle afholdes i Kulturkøkkenet i VitaPark, og som altid når Odder Little Culture Club inviterer til koncert, så bliver det en oplevelse, som rækker langt ud over selve koncerten.

”Vi er efterhånden ved at være kendte for at give den gas, når vi afholder koncerter, og til Allan Olsen koncerten vil vi da også lægge os i selen for at skabe en helhedsoplevelse, som gæsterne vil huske,” siger Steffan Trie. Hvad der præcist kommer til at ske, vil han ikke afsløre, men i baren vil der helt sikkert være øl fra Frederikshavn Bryghus, og mon ikke gæsterne får serveret Allan Olsens livret nemlig smørrebrød.

 

Glade anmeldere

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Allan Olsens seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en success, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne, bl.a. skrev Berlingske: ”…Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsen’s nye, revsende plade…” og Ekstra Bladet skrev: “…Olsen er svær at hamle op med…”

Efter 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine koncerter, formentlig fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum. Selvom Allan Olsen vil stå alene på scenen i Odder Little Culture Club, så får han nok selskab af Koen Rosa, Tårnspringer Thomsen, Hunden Smutti og mon ikke Allans bedstefar også vil lyse rummet op som en stille glød i mørket?

 

Billetter til koncerten kan købes fra 24.11.2018 kl. 10.00 på Odderbilletten.dk

Livemusik: Odder Little Culture Club præsenterer Allan Olsen solo
Foto: Morten Fog

 

 

Del artikel