Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Livemusik og masser af øl – Sherlock Holmes Pub

Af Jan L. Pedersen

Frederiksgade er blevet bilfri. I stedet for bilerne er der kommet en dobbelt cykelsti. Cyklisterne har fået mulighed for at køre stærkt i Frederiksgade hvilket jeg skal love for de gør, så pas på. Renoveringen af gaden har gjort den til et mere attraktiv sted at hænge ud.

 

Sherlock Holmes Pub i Århus startede helt tilbage i 1992. Den daværende ejer ønskede dengang at lave noget helt anderledes end de øvrige barer og værtshuse i byen. Og det er lykkes ret godt, for Sherlock Holmes er stadigvæk sin egen. Stemningen er den samme som på en klassisk engelske pub, dog med flere danske øl, men ellers ikke den store forskel.

 

Gæsterne er en blandet skare. Der kommer selvfølgelig en del englændere, men også mange der vil høre Livemusik eller se sport. En del forretningsfolk er begyndt at gæste Sherlock Holmes, især når de har udenlandske gæster på besøg. Alle der har hang til øl, forskelligt øl, britisk pubsteming kombineret med dansk værtshusånd vil føle sig hjemme på Sherlock Holmes. Gæsterne er stille og rolige, og der er stort set aldrig ballade på Sherlock Holmes. En del af gæsterne er stamkunder. Det er let at få venskaber da de fleste er meget udadvendte. Hvis du trænger til at tale engelsk en aften, er det også oplagt at tage en tur på Sherlock Holmes.

 

Ølpriserne og udvalget af øl er fornuftigt. Priserne starter ved 25 kroner op til 55 kroner for en stor specialøl. Dog er priserne lidt dyrere fredag og lørdag. Udvalget af øl tæller blandt andet: Carlsberg pilsner, Jacobsen Brown Ale, Carls Special, London Porter, Newcastle Brown Ale, Honey Dew, Guiness, Killkenny, Hoegaarden, Double Chocolate Stout, London Pride, Stowford Export Cider plus en del flere.

 

Der er Livemusik fem dage om ugen, både i en tidlig og i en sen udgave. Den tidlige musik starter kl. 21 og slutter til midnat, mens den sene Livemusik først starter ved midnat og slutter ved 4 tiden. Sherlock Holmes er et af de værtshuse i Aarhus der har åbent til kl 5.00 og 6.00 fem dage om ugen. Det er ikke unaturligt at “slutte” af på Sherlock Holmes på vejen hjemad. Hver torsdag aften er der karaoke i en del af Pubben mens der er jam i den anden ende. Det starter ved 22 tiden.

 

Der er rig mulighed for at se sport på Pubben. Når der er store kampe er stedet propfyldt med mennesker. Der er god mulighed for at side udenfor, da der er udeservering når vejret tillader det.

 

Sherlock Holmes Pub
Frederiksgade 76
8000 Århus C
Telefon 8612 4050
 
Besøg Hjemmeside
 
Åbningstider
Mandag:    12.00 til 24,00
Tirsdag:     12.00 til 05.00
Onsdag:    12.00 til 05.00
Torsdag:    12.00 til 06.00
Fredag:     12.00 til 06.00
Lørdag:      12.00 til 06.00
Søndag:    13.00 til 24.00

[mappress mapid=”24″]

Del artikel

Andre læser også