Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Livretter, favoritvine og overraskelser – en sommeraften på Varna du sent glemmer!

Af anders@sommersangdigital.dk

“Har jeg drukket for 560 kr vand”?, Vi kender situationen, som du ikke kommer til at opleve på fredag på Varna. Ovenikøbet er det ikke bare en bevidstløs fortælling om urter samlet ind af halvnøgne svenskere samlet ind i en skånsk skov. Her lærer du noget om vin. Og om mad. Uden at du skal sidde og lytte i to stive timer. Max 5 min pr. vin. Og pr. ret. Og vi kan godt uden at rødme sige at prisen på 1400 kroner er fair. Og du kommer ikke af med en krone mere end det.

 

Fredag den 7. juni kl. 18.00 byder Bichel Vine og Varna Palæet velkommen til en aften i særklasse.

 

Denne aften venter dig en sommermenu i særklasse med en række nyfortolkninger af Varna Palæets chefkok Palle Enevoldsens livretter baseret på de bedste råvarer, som sommeren byder på.

 

Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine har været i kælderen og fundet en række af sine yndlingsvine, som han også kommenterer på denne aften.

 

Vi starter på terrassen og nyder udsigten over Aarhus Bugt, mens vi får et glas Rosé Champagne fra Launois samt en række lækre snacks med bl.a. ceviche af tun, oksetatar med røget mayonnaise og bourgognesnegle med persille.

 

Det bliver en sommeraften, du sent vil glemme!

 

For udover nedenstående menu og vine, har Lars Bo Henriksen en helt særlig overraskelse i ærmet, der helt ekstraordinært vil blive præsenteret og skænket på aftenen. Vi tør godt love, at selv vinnørden vil få et stort smil på læberne.

 

 

Menu & vine

Carpaccio af jomfruhummer med spiselige blomster & tre slags caviar

Riesling 2017, Albert Boxler

*****

Fricassé af sprød helleflynder, knivmusling & strandkål

Saint-Aubin 1. cru En Remilly 2016, Henri Prudhon

*****

Hvide asparges med rødtunge, ærter & trøffel

Grüner Veltliner Ried Lamm Erste Lage 2017, Schloss Gobelsburg

*****

Vagtel med grønne asparges fra Malling

2016 Chorey-Les-Beaunes Machard De Gramont

*****

Lammeryg med tomater, aubergine & basilikum

2016 Haut Garriques Gigondas, Santa Duc

(95-97 point af Robert Parker)

*****

Jordbærdessert med mandel & hyldeblomst

Brachetto Rosso della Fosso

*****

Kaffe & sødt

*****

Kr. 1.400,-

Køb plads her

Del artikel

Andre læser også