Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lørdag morgen går det løs: Eksklusive Mulberry åbner for udsalg

Bare to gange om året er der mulighed for at komme i nærheden af lækre tasker, sko og accessories hos Mulberry til priser, der er nedsat med helt op til 60 procent.

 

Det hele går løs lørdag morgen den 1. juni fra kl. 10.

 

Mulberry bruger et morbærtræ som sit let genkendelige logo og signalerer engelsk landidyl og storby-posh på én og samme tid. Der er tale om et livsstilsmærke, som ganske vist koster nogle penge, men også holder i mange år.

 

Spar op til 60 procent

Fredag aften var personalet i fuld gang efter normal lukketid med at gøre klar til det forventede ryk-ind lørdag morgen. Og der er lagt op til lidt af en udsalgsfest.

 

“Vi er kendt for tasker og sko til kvinder. Men det hele begyndte faktisk med accessories – især bælter. Og i dag har vi også et stort udvalg af kvalitetsvarer til mænd,” fortæller Mette Nordensgaard Dam Nielsen og fremhæver tre forskellige smukke tasker, som fra lørdag morgen og en måneds tid frem er sat ned fra prislejet 9.000 kr. til et sted omkring 6.000 kr.

 

“Udsalget begynder lørdag morgen, og selvfølgelig ryger de mest eftertragtede varer først. Men vi har udsalg en lille måneds tid frem,” forklarer Mette Nordensgaard.

 

Kaffe og kø fra morgenstunden

Fredag aften stod den på opstilling i butikken. Lørdag morgen har Klubhæftets Kaffebar lovet at stille op på fortovet for at betjene den forventelige kø, der erfaringsmæssigt strækker sig helt hen ad Frue Kirkeplads og til Klostertorvet. Kl. 10 åbner forretningen med rabatter på både udgående kollektioner og nye varer og med rabatter på helt op til 60 procent.

 

“Vi sælger ud af modeller som Lily, Bayswater og Amberley med op til 60 procent rabat,” fortæller Mette Nordensgaard – og forsætter:

 

“Men vi har også sat prisen ned på helt nye varer som The Vale Tote og Harlow Satchel.”

 

Mulberry-butikken i Vestergade har været drevet på franchise-basis af Dorthe Skou i 22 år. De seneste år har Dorthes datter, Natasja Skou, sluttet sig til virksomheden og er i dag daglig leder. Dorthe Skou er selv stadig aktiv i butikken og var da også på overarbejde fredag aften for at gøre klar til udsalget.

Lørdag morgen går det løs: Eksklusive Mulberry åbner for udsalg

 

Lørdag den 1. juni er den normale åbningstid udvidet til kl. 10-16. Kunderne bliver lukket ind i hold, så der er tid og plads til alle.

 

Mulberry i Vestergade deler løbende både nyheder og gode tilbud på Instagram-profilen @mulberryaarhus.

 

Udsalg fra lørdag den 1. juni kl. 10.00

Mulberry
Vestergade 7
8000 Aarhus C
Tel. 86 20 15 33
Instagram: @mulberryaarhus

Mail: butik@mulberry-aarhus.dk