Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Løvens Hule-iværksættere stormer frem: Åbner første fysiske butik i Aarhus 

Af Freja Dumont
Foto: Presse
Foto: Presse

Tvillingerne Mikkel og Kasper Dissing tonede på overbevisende stil frem på skærmene, da de i Løvens Hule i januar 2020 præsenterede deres koncept, der gik på at sælge ure online – uden at betale for mærket, men for kvalitet og design.

Idéen om at gøre lækre ure tilgængelige for den almindelige forbruger gav genklang i hulen, og DitUr kunne gå derfra med medstifter af Coolshop, Jacob Risgaard, og stifter af Just Eat, Jesper Buch, som en del af ejerkredsen.

Siden har onlinebutikken DitUr ikke set sig tilbage, og nu åbner den eksplosivt voksende virksomhed deres allerførste fysiske butik på Store Torv 14 i Royal Copenhagens tidligere lokale i Aarhus – det oplyser ejendomsfirmaet EDC Povl Erik Bech i en pressemeddelelse.

Både online og fysisk salg

”Siden starten i 2014 var vores fokus på onlinesalg, men nu tager vi næste store skridt og åbner den allerførste fysiske butik. Vi er sikre på, at stadig mere handel vil foregå online, men vi ser en stor værdi i at have en fysisk butik, hvor varerne kan mærkes mellem hænderne.

Derfor har vi valgt at åbne på Store Torv, og hvis det går godt, har vi en målsætning om, at vi inden udgangen af 2023 har en butik i hver af de fire største byer i Danmark,” siger Kasper Dissing

Webshoppen vil dog fortsat være den primære del med den fysiske del som en forlængelse. Det vil fx være muligt at hente sin ordre i butikken, få kompetent rådgivning og få tilpasset sit ur. På den måde ønsker vi at skabe en symbiose mellem online og fysisk butik.

En ekstraordinær butik

Den nye butik åbner mellem ultimo maj og primo juni. Kasper Dissing fortæller om planerne med stedet:

”Vi kommer ikke til at indrette butikken som en klassisk urmager med tårne, hvor urene er udstillet. Vi vil skabe en anderledes oplevelse med bl.a. lounge og kaffeservering. Stemningen skal være moderne og imødekommende og ikke kun tiltrække ur-entusiaster.

Vores ambition har hele tiden været at gøre kvalitetsure tilgængelige for alle forbrugere, og det kommer indretningen også til at afspejle.”

Det har tidligere været muligt at se varerne i virksomhedens domicil i Hasselager, og det vil man også kunne fremover.

I august 2022 vil showroomet dog være at finde 200 meter fra den nuværende adresse, da DitUr har købt en ny grund, hvor de er ved at få opført et 5.100 m2 stort domicil.

Fra teenageværelset i Højbjerg til ekspansion udover landets grænser

Det er de 28-årige tvillingebrødres egen passion for ure, der siden begyndelsen har drevet værket.

”Det hele startede med, at vi begge som 17-årige havde investeret i dyre Omega-ure, som vi var nervøse for at bruge, hvis vi fx skulle i byen. Derfor var vi på udkig efter et alternativ – et ur af kvalitet, men til en overkommelig pris.

Det var nærmest umuligt at anskaffe til under 5.000 kr., og den frustration var katalysator for, at vi fandt ud af, at man ved at fjerne mellemleddene og sælge direkte til forbrugeren kunne sætte prisen til omkring 700 kr. Vi opdagede et hul i markedet, og det blev starten på DitUr,” siger Kasper Dissing.

Fra at have pakket ordre i deres 16 m2 store teenageværelse stod Mikkel og Kasper Dissing små seks år senere i Løvens Hule for at pitche DitUr. I mellemtiden havde brødrene fået en god forretning op at køre, og det fik løverne da også hurtigt øje på.

De kunne gå fra hulen med en investering på 1,2 mio. kr. for 15% af virksomheden – en investering.

Del artikel

Andre læser også