Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Under åben himmel: Kom til loppemarked i Universitetsparken

Af Ane Johanne Damgaard
Foto: Thomas Rahbek
Foto: Thomas Rahbek

Foråret og sommeren er altid fyldt med loppemarkeder her i byen.

Nogle mere officielle end andre.

Særligt i Øgaderne har der de sidste år været miniloppemarkeder på hvert et gadehjørne i form af de famøse tillidsstativer, mens flere af byens loppemarkeder både kræver tilmelding og betaling.

Men nu har endnu et uofficielt loppemarked meldt sig på banen på en Aarhus’ mest kendte og elskede lokationer: nemlig Universitetsparken.

Lørdag den 1. juni indtager et hyggeligt loppemarked nemlig parken mellem kl. 12.00 og 16.00, og her kan alle komme både for at sælge og købe.

Gratis at deltage

Hvis du har et bugnende garderobeskab eller alt for mange flyttekasser på loftet, som du alligevel aldrig kigger i, er det din mulighed for at give dine gamle sager noget nyt liv.

Hvor mange boder, der dukker op på markedsdagen, er ikke meldt ud, men arrangørerne skriver, at det ser ud til, at der kommer mange.

Hvis man har været forbi parken i forbindelse med Kapsejlads eller bare en dag, hvor solen står højt på himlen, ved man, at der nærmest ikke er nogen grænser for, hvad der kan klemmes ind i parken.

Arrangørerne har dog meldt ud, at de gerne vil have et overblik over, hvor mange der har planer om at sætte en stand op. Derfor opfordrer de til, at man smider dem en besked, hvis man gerne vil deltage i loppemarkedet som sælger.

Du kan læse mere i begivenheden her.

Det er gratis at deltage, men du medbringer selv alt, hvad du skal bruge af tæpper, borde, stativer, eller hvad du ellers behøver. Til gengæld vil der blive sørget for en god kop kaffe og selvfølgelig god stemning.

Loppemarkedet finder sted på Karl Verners Vej 6. De skriver, at du vil kunne finde dem mellem kollegium 3 og 4, men hold øje med begivenheden løbende.

Og så er det eneste, de forventer af dig, at du kommer med godt humør og husker at rydde op efter dig selv.

Så tag din læsemakker, din roomie, veninde, kæreste eller bror under armen og med til markedsdag i Universitetsparken.

Del artikel

Andre læser også