Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt nyt koncept: Løs mysteriet og vind et gavekort på 1000 kroner

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Nu kan du snart være med til Danmarkspremieren på et helt nyt koncept, hvor Escape Room, byvandring og historiefortælling kombineres online.

Værten Christian tager dig med ind i et mysterium – og løser du gåden, har du mulighed for at vinde et gavekort på 1.000 kroner.

Den online mysteriejagt kommer til at foregå fredag d. 9. juni 2023 kl. 20.00, og her kan du være med til at påvirke historiens udfald, og hvad værten Christian skal foretage sig undervejs.

Alt du skal gøre et at købe en billet lige her, deltage i opklaringen og måske vinde gavekortet på 1.000 kroner som hovedpræmie.

Opklar mysterier online

Interactive Live Stories, som står bag “Mysteriejagt i Auning”, er en helt ny måde at fortælle – og opleve – historier på.

Her kan du deltage i interaktive rundvisninger med programmets værter eller tage del i opklaringen af et mysterie.

“Vores live-historier er en ny form for underholdning, hvor du kan være med til at bestemme retningen og indholdet.

Med vores første event “Mysteriejagt i Auning”, tager vi det bedste fra Escape Game-verdenen og kombinerer det med byvandring og live interaktion,”

Du kan således være med til at styre spillets vært gennem Aunings gader, finde de vigtige ledetråde og til sidst finde frem til løsningen på gåden og måske pengepræmien.

Der er også andre koncepter på vej, men i første omgang kører vi med dette underholdningskoncept,” fortæller Louise Testrup, partner og producer hos Interactive Live Stories.

Eventet er åbent for alle over 8 år, og uanset om man er familie, ung eller gammel, kan man følge med, når der skal udforskes ukendte områder.

Køb billet til den virtuelle mysteriejagt her.

Del artikel

Andre læser også