ANNONCE
Lottesvej i Brabrand: Havde et lille skunklaboratorium i sit værelse
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lottesvej i Brabrand: Havde et lille skunklaboratorium i sit værelse

En patrulje fra lokalpolitiet i Aarhus Vest var onsdag forbi en adresse på Lottesvej i Brabrand i forbindelse med en anden politiforretning. Da betjentene gik ind i en af opgangene syntes de, at der lugtede kraftigt af skunk fra en af lejlighederne, og de bankede derfor på for at foretage en ransagning. 

 

Den 23-årige mand, der åbnede døren, viste betjentene ind på sit værelse, hvor der hang fire cannabisplanter til tørre i et skab og på altanen stod der fem urtepotter med muld og afklippede stiklinger og et lille aluminiumstelt. Hos mandens 21-årige lillebror fandt betjentene blandt andet varmelamper og gødning og noget jointpapir. Den 23-årige blev sigtet for lov om euforiserende stoffer ved at have dyrket cannabisplanter, hvilket han erkendte. Planterne og teltet blev beslaglagt med henblik på destruktion. 

 

På den 21-årige lillebrors værelse blev der desuden fundet et pengeskab med et større kontantbeløb i. Betjentene kontaktede SKAT for at tjekke, om han skyldte penge til det offentlige, hvilket han gjorde. Derfor blev knap halvdelen af pengene i pengeskabet beslaglagt. 

 

 

 

Del artikel