Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Köd, og Slap Af, står bag ny cocktailbar ved åen

Af Line Ingwar Karlsen

Samarbejde imellem to store aktøter bliver til nyt feststed for det modne publikum. På fredag d. 2 juni åbner dørene op for LouLou på Åboulevarden i Aarhus. Stedet udslaget af et nyt samarbejde imellem Rekom, som ejer flere barer og diskoteker i Aarhus, samt Diningsix A/S som står bag Restaurant Köd Og Slap Af.

 

Det bliver en cocktailbar med mulighed for at feste og have en hyggelig aften. Aldersgrænsen bliver 23+, og generelt er der fokus på at det skal være et feststed for det modne publikum som har lyst til en god aften ude med fokus på kvalitet og feststemt musik.

I front kommer Nicklas Seeberg, Frederik Thode og Mads Ringgaard som alle er erferne i Aarhus natteliv. De er nu i samarbejde med Rekom og Diningsix i gang med at omdanne lokalerne, hvor Fidels før lå, til Aarhus’ nye feststed. ”Vi garanterer, at der bliver åbnet med et brag og vi leverer noget Aarhus ikke har set før. Det bliver uhøjtideligt, god stemning og masser af god musik”, fortæller drengene der glæder sig helt vildt til at komme i gang.

 

De har bygget om, og gjort klar, i flere måneder nu. Nu venter de bare til det bliver fredag og dørene åbnes op for første omgang LouLou.

 

LouLou
Åboulevarden 25
8000 Aarhus C

www.loulouaarhus.dk

Aldersgræsen: 23+

Del artikel

Andre læser også