Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Luftens Helte: 19-personers band og Stig Rossen vækker Tarzan-klassiker til live i ny video

Det aarhusianske 19-personers band Luftens Helte og den folkekære sanger og musicalstjerne Stig Rossen udgav søndag eftermiddag sammen en video, hvori de fremfører sangen ”To Liv” fra Disney-hittet Tarzan fra 1999 – sammen, men hver for sig. Sangen er skrevet af Phil Collins, men det var Stig Rossen, der fremførte sangen på dansk i den danske versionering.

 

I videoen ser man hver af de 19 musikere i deres eget hjem med eget instrument/stemme og Stig Rossen i haven på østfyn. 

 

Stig Rossen fortæller:

”Jeg har altid elsket Disneys måde at formidle historier på, og jeg er virkelig glad for at have haft et fantastisk samarbejde med dem igennem mange år. Så da jeg første gang hørte om Luftens Helte og vores fælles passion for Disney og ikke mindst Disney-sangene, tænkte jeg, at dem måtte jeg arbejde sammen med på et eller andet tidspunkt. Der har flere gange været tilløb til min medvirken i en af deres mange koncerter, men indtil nu har vi ikke kunne få det til at passe med vores kalendere. Denne video var en sjov mulighed for at afprøve samarbejdet, inden vi får mulighed for at gøre det rigtigt i en forhåbentligt ikke alt for fjern fremtid.”

 

Rossen kommer på lige inden sidste omkvæd med de sigende ord: ”men der er håb”, inden han med sin velkendte kraft og volumen slutter nummeret af.

Luftens Helte: 19-personers band og Stig Rossen vækker Tarzan-klassiker til live i ny video

Videoen har på to døgn fået over 73.000 visninger og er delt over 400 gange på facebook. Du kan se den herunder.

 

Facebook: 

YouTube: