Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Luksus på Smukfest: Populære Præriehytter sættes snart i salg

Af Freja Dumont

Ligesom i 2019 og i 2022 er ejendomsmæglerkæden Home igen i år legekammerat for Smukfest og byder velkommen i ’Home-Sweet Home’ lejren.

”Vi er stolte af at fortsætte vores samarbejde med Smukfest,” siger adm. direktør i Home – og mangeårig deltager på Smukfest Uffe Drejer i en pressemeddelelse.

I år er Home samarbejdspartner på 80 Præriehytter i Skovlunden, som er Smukfests svar på Midtvesten.

Her står flinke Homies receptionister klar til at tage imod og servicere gæsterne igennem hele festivalen.

”En hel flok Home-folk river en uge ud af deres sommerferie-kalender, hvor de gør en dyd ud af at skabe en festlig og hyggelig stemning for gæsterne i ’vores’ lejr med konkurrencer og andre sjove tiltag,” fortæller Homes direktør.

Bo som en ægte festival-cowboy

’Home sweet home’, sagde de emigrerende skandinaver, da de nåede Amerikas midtvest i slutningen af 1800-tallet.

I Skovlunden – Smukfests svar på Midtvesten – kan du under festivalen komme rigtig godt hjem til en fin lille Præriehytte. Hytterne er placeret i hyggelige klynger, så der også er plads til en vindheks eller en fremmed, der tøjrer sin hest. 

Når du har stillet dine cowboystøvler og smidt sporene, træder du ind i en hytte i ét plan. Med sine 1,7 meter i bredden, 1,7 i højden og 2,3 meter i længden giver den plads til to personer.

Bunden på præriehytten er hævet, så der er god opbevaringsplads under køjerne. Hytten er indrettet med to madrasser med dyne, pude og linned. Der er – modsat sidst i 1800-tallet – indlagt strøm, så du kan få nyt liv i din mobil, imens du selv lader op. 

Fakta:
’Home Sweet Home’ Præriehytten står klar til indflytning d. 1. august.

Prisen for en Præriehytte med plads til to personer er 4.200 kr. 
Det betyder en kvadratmeterpris på bare 1.074 kr., mens den i det øvrige Skanderborg pt. ligger på ca. 19.500 kr.*

Skal dette hjem være dit fra d. 30. juli-6. august 2023? Så klik her

Selv om hytten altså kun er knap 4 kvadratmeter stor, føler du dig med det samme hjemme her, som når karavanen af prærievogne slog tryg ring omkring lejrbålet for 250 år siden

Ren 5’er på ’Hammerslags-skalaen’.

Den stemningsfulde Skovlund, der er Smukfests svar på Midtvesten ligger kun 5 minutters gang fra Sherwood-indgangen via en smuk oplyst skovsti, og kun 10 minutters gang fra Bøgescenen.

Naboskabet er tæt, festligt og inkluderende, og du kommer hurtigt til at føle dig tryg og tilpas i nabolaget. Der hører en lille veranda med til hytten, hvor du kan sidde i din ’gyngestol’ og nyde udsigten til Skanderborg Sø.

Del artikel

Andre læser også