Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Middelhavsstemning i Aarhus: Få 9 retter og ad libitum drikkevarer for 595 kr.

Af Freja Dumont

Hvor skal du tage hen i Aarhus, hvis du gerne vil have middelhavs-vibes, delevenlige serveringer, farverige cocktails, laidback stemning og groovy rytmer?

LULA er et godt bud: En mediterransk inspireret bar og restaurant med en af byens smukkeste placeringer ud til kystpromonaden på Aarhus Ø – lige foran den gamle lystbådehavn.

Middelhavsstemning i Aarhus: Få 9 retter og ad libitum drikkevarer for 595 kr.

Stilen er spansk og portugisisk, og idéen er at servere god mad, som smager godt og ikke koster alverden.

Vi har besøgt restauranten og prøvet deres populære ‘LA LULA FAMILIA’-menu bestående af 9 serveringer med 3 timers ad libitum drikke for kun 595 kr.

Rejs med sydpå

LULAs koncept er simpelt. Her serveres små delevenlige serveringer, som alle passer perfekt med cocktails og rigelig vin.

Efter den sydeuropæiske tradition kom vores 9 serveringer på bordet løbende, og den kulinariske rundtur i middelhavskøkkenet bød bl.a. på hvidløgsstegte rejer, jamón serrano reserva, patatas bravas og grillet pluma.

Middelhavsstemning i Aarhus: Få 9 retter og ad libitum drikkevarer for 595 kr.

Navnet LULA kommer fra det portugisiske ord for blæksprutte – og grillet blæksprutte er derfor også en af stedets signaturretter, hvilket er til at smage.

Vi fik serveret en grillet blæksprutte med chorizo, basquaise og urter, og den var hverken sej eller gummiagtig, som kan være tilfældet nogle gange.

Her var der tværtimod tale om en skøn grillet og marineret smag i blækspruttearmene, som var bløde og lette at tygge.

Menuen er sæsonrelateret med respekt for gode råvarer, og der er altid fisk, grønt, skaldyr, skinker og andre specialiteter at finde på menukortet.

Vi var især begejstrede for stedets aubergine-tatar med squash, sennepsaioli og urter. En sjov anretning som fungerede supergodt smagsmæssigt.

9 SERVERINGER 345 kr.
M. 3 TIMERS AD LIBITUM DRIKKE 595 kr.

1.omgang
Aubergine tatar, squash, senneps aioli, urter
Rejer, smør, hvidløg
Jamón Serrano Reserva

2.omgang
Grillet LULA (blæksprutte), chorizo, basquaise, urter
Blomkål, blomkålscreme, mandler
Spidskål, dild, parmesan

3.omgang
Gulerødder, smør, parmesan
Patatas bravas, aioli
Grillet Pluma m. Sauce Madeira

Vi skålede i rødvinen ‘El Perro Loco’, som stedets ejere selv har været i Spanien og udvikle, og du får her en yderst velsmagende flaske til kun 334 kr.

Til “dessert” bestilte vi et ‘LULA- sæt’ bestående af en Moritz øl og et “Russian Cocaine” shot, som er vodka med en lime dyppet i kaffegrums og sukker på siden.

Det må siges at være den perfekte afslutning – eller start om man vil – på en sjov aften.

Middelhavsstemning i Aarhus: Få 9 retter og ad libitum drikkevarer for 595 kr.

LULA lykkedes virkelig med at tage vores tanker og smagsløg til varmere himmelstrøg, og omgivelserne var ideelle til en god aften – hvad end du er ude med kæresten en tirsdag eller har samlet en flok venner til en big night out fredag.

Vi kan skrive under på, at du får god betjening og behagelig stemning, som giver dig lyst til at læne dig helt tilbage i stolen, nyde maden og udsigten og nippe løs af de gode drikkevarer.

Og så kan vi nærmest ikke vente til, at man igen kan slå sig ned på LULAS store åbne terrasse på solsiden med fantastisk udsigt ud over havnen, vandet, byen og skoven.

Du kan booke bord lige her.

Del artikel

Andre læser også