Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt skønhedsunivers i Aarhus: Spar op til 65% på hårfjerning med laser

Af Freja Dumont

Vil du gerne være klar til sommerkjolen, bikinien eller bar overkrop på stranden?

For mange betyder en hårfri krop mere selvtillid, men ofte resulterer barbering i irritation på huden, røde knopper og indgroede hår.

Netop dette kan du undgå med permanent hårfjerning med laser – og hos den nyåbnede kosmetiske klinik LuminaLux på Strøget i Aarhus er de specialister i netop denne behandling.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af LuminaLux (@luminalux_dk)

Selvforkælelse til en fair pris

Det er Jasmin Al-Assadi og hendes mand Arash Mashkoor, som sammen står bag LuminaLux. For parret er god service og kompetent, personlig rådgivning nøgleord:

“Vores mission er at sætte kunden i centrum og respektere den tid, vedkommende har taget ud af sin kalender til selvforkælelse.

Derfor har vi også udelukkende ansat erfarne sygeplejersker, som tilbyder personlig rådgivning og sikrer, at du får den rette behandling og vejledning, der passer til dine behov,” siger Jasmin Al-Assadi.

Derudover tilbyder stedet en optimal skønhedsoplevelse til en pris, der både er fair og rimelig.

“Vores priser kan umiddelbart godt virke for gode til at være sande. Men det skyldes at vi, grundet klinikkens størrelse og vores fokus på kvalitet fremfor kvantitet, kan holde vores udgifter på et plan, hvor vi kan give kunderne en konkurrencedygtig pris,” siger Arash Mashkoor.

Til og med april kan du spare hele 65% på laserbehandlings-pakker til de mest populære områder.

Ren forkælelse og velvære

I en hverdag fyldt med travlhed og stress kan det nogle gange være svært at finde tiden til selvpleje og velvære.

Ikke desto mindre er det vigtigt at prioritere, og når du træder ind ad døren hos LuminaLux, bliver du budt varmt velkommen med en kop kaffe eller friskpresset juice i de charmerende lokaler.

Fra den indledende konsultation til selve behandlingen, er du i centrum, så du kan føle dig afslappet og komfortabel.

Hos LuminaLux handler det nemlig ikke bare om behandlingerne – det handler lige så meget om at skabe en oplevelse af ren forkælelse og velvære fra start til slut.

“Personligt oplever jeg en forbedret selvtillid, når jeg gennemgår behandlinger som laserhårfjerning. Det er en form for selvpleje, hvor jeg tager tid til mig selv midt i hverdagens travlhed.

Denne tid handler kun om mig, og det er præcis det, vi hos LuminaLux sætter i fokus: Dig der har valgt at prioritere tid til dig selv.”

Ved en gratis og obligatorisk forundersøgelse, bliver du rådgivet og guidet i forløbet i permanent hårfjerning eller andre behandlinger som microneedling, så du opnår dine skønhedsmål på den mest professionelle og effektive måde.

Nyt skønhedsunivers i Aarhus: Spar op til 65% på hårfjerning med laser

Reducer rynker og fine linjer med microneedling-behandling

Udover at tilbyde enestående kundeoplevelser stræber de hos LuminaLux altid efter at være på forkant med udviklingen og tilbyde de nyeste og mest effektive behandlinger.

“Vi sætter en ære i at bruge kun de bedste produkter og mest avancerede teknologier på markedet. Med vores topmoderne udstyr og innovative behandlingsmetoder kan vi sikre en sikker og effektiv oplevelse hver gang.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores tjenester, og vores mål er altid at opnå de bedste resultater for vores kunder,” siger Jasmin Al-Assadi.

Udover laserbehandlinger har skønhedsklinikken netop indført Microneedling-behandlinger med SkinPen, som er den førende teknik inden for området.

“Med SkinPen microneedling, kan vi bl.a. hjælpe dig med at reducere rynker/fine linjer, ar, ujævnheder i huden og pigmentforandring.

Gennem behandling med SkinPen kan du altså opnå en mere jævn hudstruktur, da behandlingen tillader huden at fornye sig selv.” fortæller Jasmin Al-Assadi.

Du kan læse mere og booke en tid lige her.

Derudover er det anerkendte hudplejemærke iS Clinical netop landet i klinikken, og til og med april kan du spare 20% på alle produkterne.

Hvad: LuminaLux er åbnet i Aarhus
Hvor: Søndergade 70, 1. sal  (gågaden) 

Følg med på LuminaLux’ Instagram og Facebook for at blive opdateret på særlige rabatter på behandlinger, tilbud på produkter og vilde konkurrencer.

Del artikel

Andre læser også