Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lynfabrikken: WON HUNDRED & MARIA BLACK inviterer til fælles lagersalg

Kom med til lagersalg i Vestergade. Der vil være et bredt sortiment af sæson aktuelle varer, kollektionsprøver samt restpartier. Der vil være mulighed for at spare op til 80%!

 

Lagersalget foregår på Lynfabrikken, Vestergade 49, 8000 Aarhus C.

 

Åbningstider:

Torsdag d. 25. april: 10 – 19

Fredag d. 26. april: 10 – 19

Lørdag d. 27. april: 10 – 16

 

Betaling:
Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay og kontanter

 

 

Won Hundred

Siden begyndelsen har ”rock and roll” været den indflydelsesrige inspirationskilde hos Won Hundred, som over tid har formet hjertet af identiteten. Won hundred har altid forsøgt at flytte grænserne for den skandinaviske og minimalistiske tilgang ved brug af denim og læder.

 

Når det er sagt, passer tøjet ind i alles garderobe.

 

Det er grundlægger og kreative direktører Nikolaj Nielsens vision, at skabe et brand, der aldrig mister sin relevans, uanset om anledningen er arbejde eller fritid. I dag tilbyder Won hundred ready-to-wear kollektioner, herunder sko og tilbehør til både mænd og kvinder.

 

 

Maria Black

Maria Black skaber intelligente smykker, der får folk til at tænke. Med fokus på både sølv, 14K guld og nyest en piercing kollektion, sælges smykkerne i high-end butikker over hele verden.

 

Maria Black som designer, spiller ikke efter reglerne, men følger altid hendes egne følelser og bliver altid drevet af det umulige.

 

Ikke at gå på kompromis er en af egenskaberne, som også ses i kollektionerne. Med tanken om konstant at være nyskabende indenfor kropsudsmykning arbejder Maria Black med mange forskellige former og udtryk, som både henvender sig til mænd og kvinder. Alle smykkerne er egnet til at kunne blive mikset og matchet.