Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lyng Dal: Nytårsmenu  – ud af huset

Af Line Ingwar Karlsen

Nytårsmenu 2014

 

Forret

Kammusling, jordskok og jomfruhummer
Jordskoksuppe med røget kammusling, pocherede jomfruhummer og hasselnødder
hertil hjemmebagt brød og smør

 

Hovedret

Kalvefilet og kalvepølse med trøffel
med svampe, skorzonerod og løg hertil kartoffel med urter og kalvebacon og trøffelsauce

 

Dessert

Karamelkage og tiramisuis med appelsin og passion

 

4 slags petit fours til kaffen 

Nytårskys med chokolade, blommer i madeira, små flødeboller med hvid chokolade og trøfler med krymmel

 

Pris pr. couvert 325 kr.

 

Lidt info om det praktiske … 

Menuen er lavet og skal blot varmes, pakket i engangsemballage med letforståelig tilberedningsvejledning og anretningsforslag.

Der er endvidere mulighed for at bestille en afstemt vinmenu til menuen.

Bestilling senest 26/12 2014 – men kapaciteten er begrænset.

Afhentning 31/12 2014 mellem kl. 12.00 og 15.00

 

Med venlig hilsen og godt nytår

Ditte, Kristin, Nicolaj og Anita

 

Del artikel

Andre læser også