Lyng Dal: Nytårsmenu – ud af huset

Nytårsmenu 2014
Forret
Kammusling, jordskok og jomfruhummer
Jordskoksuppe med røget kammusling, pocherede jomfruhummer og hasselnødder
hertil hjemmebagt brød og smør
Hovedret
Kalvefilet og kalvepølse med trøffel
med svampe, skorzonerod og løg hertil kartoffel med urter og kalvebacon og trøffelsauce
Dessert
Karamelkage og tiramisuis med appelsin og passion
4 slags petit fours til kaffen
Nytårskys med chokolade, blommer i madeira, små flødeboller med hvid chokolade og trøfler med krymmel
Pris pr. couvert 325 kr.
Lidt info om det praktiske …
Menuen er lavet og skal blot varmes, pakket i engangsemballage med letforståelig tilberedningsvejledning og anretningsforslag.
Der er endvidere mulighed for at bestille en afstemt vinmenu til menuen.
Bestilling senest 26/12 2014 – men kapaciteten er begrænset.
Afhentning 31/12 2014 mellem kl. 12.00 og 15.00
Med venlig hilsen og godt nytår
Ditte, Kristin, Nicolaj og Anita