Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stormer frem i hele verden: Nu kommer Gorillas til Aarhus

Af Freja Dumont

Fra i dag kan aarhusianerne nyde godt af lynhurtig levering af dagligvarer og lokale specialiteter med Gorillas.

Den fremadstormende leveringservice har allerede opnået succes med at skabe en ny og mere convenient indkøbsoplevelse i en række metropoler verden over – og nu er turen kommet til Aarhus.

Levering på få minutter 

Når aarhusianerne mangler en liter mælk til morgenkaffen eller oksekød at fylde i lasagnen, kan de fremover få det leveret på få minutter.

Den hurtigt voksende leverings-startup Gorillas sender i dag deres cykelbude på gaden og kan fremover tilbyde kunderne i landets næststørste by cirka 1.700 dagligvarer, som leveres med rekordfart.

På el-cykler vil Gorillas-bude, fra et lokalt lager i Aarhus, levere et bredt sortiment af frisk frugt, mejeriprodukter, lokale specialiteter og meget andet ud til kunderne i det centrale Aarhus, Frederiksbjerg samt Åbyhøj.

Stormer frem i hele verden: Nu kommer Gorillas til Aarhus

Kæmpe succes verden over

Gorillas er i dag til stede i mere end 60 byer verden over; heriblandt Amsterdam, London, Paris og New York. Om valget af Aarhus som næste destination udtaler Gorillas’ nordiske handelschef Ann-Sophie Adamsen:

“Vi åbner i Aarhus med en ambition om at ændre måden, aarhusianerne handler dagligvarer på. Hos Gorillas ønsker vi at gøre indkøbsoplevelsen mere bekvem, fleksibel og spare kunderne en masse tid ved at levere friske produkter ud hurtigere, end de selv kan nå at tage i supermarkedet”

Lokale specialiteter fra bl.a. La Cabra og Dépanneur 

For at kunne tilbyde århusianerne et attraktivt og skræddersyet sortiment fra dag ét, har Gorillas indgået en række partnerskaber med lokale leverandører som La Cabra, Ebeltoft Gårdbryggeri, Grand Fromage, Dining Six og Depanneur.

Med partnerskaberne er Gorillas’ mål at støtte lokale forhandlere og deres kvalitetsprodukter.

“Kunderne kan forvente et lokalt kvalitetssortiment, håndplukket til dem. De lokale partnerskaber bidrager til vores ønske om at gøre vores udbud lokalt og nært.

Det gør vi blandt andet ved at indkøbe lokale specialiteter og samarbejde med en lang række lokale leverandører. Det er meget vigtigt for os, at vi er mere end blot en leveringstjeneste,” siger Ann-Sophie Adamsen.

Stormer frem i hele verden: Nu kommer Gorillas til Aarhus

Salgschef hos Depanneur Christian Kier Mardahl er glad for samarbejdet, der ifølge ham er interessant af flere grunde:

“Hos Depanneur er vores gennemgående koncept og DNA at “troubleshoote” vores kunder. Altså direkte oversat “at hjælpe ud i nød” om enten det handler om at stille sult, slukke tørst eller have den gave på hylden, som man altid glemmer at købe.

Netop det udgangspunkt tager Gorillas til et helt nyt niveau. Med Gorillas formidable service kan vi nå ud til langt flere mennesker, end vi kan med vores to butikker i Aarhus og København. Ligesom os har Gorillas et ønske om at bringe kvalitetsprodukter ud til deres kunder,”

Gode erfaringer fra hovedstaden

Gorillas indtog i Aarhus kommer cirka et halvt år efter, at virksomheden lancerede deres tjeneste i København. Her har kunderne omgående taget den lynhurtige og lokale shoppingoplevelse til sig, fortæller Ann-Sophie Adamsen:

“Vores introduktion i København er gået over al forventning, og derfor kan vi nu flytte ind i Aarhus tidligere end forventet.

Det er på mange måder historien om Gorillas, som på rekordtid er gået fra at være en lille startup-virksomhed til i dag at have over 14.000 ansatte globalt.”

Fakta: Gorillas i Aarhus

Brugere af Gorillas-appen i Aarhus kan vælge mellem 1.700 dagligvarer, heriblandt en række fra lokale kvalitetsleverandører.

Gorillas har indgået lokale partnerskaber med La Cabra, Ebeltoft Gårdbryggeri, Grand Fromage, Dining Six og Depanneur.

Til en begyndelse vil leveringsområdet i Aarhus omfatte det centrale Aarhus, Frederiksbjerg samt Åbyhøj.

Om Gorillas

Gorillas blev grundlagt i Berlin 2020 af CEO Kağan Sümer og er en hurtigt voksende on-demand leverings-startup.

Med et enkelt klik kan brugere af appen få mere end 2.000 produkter leveret lige til døren – hurtigere end man selv kan nå i supermarkedet. Ved at gøre indkøbsoplevelsen mere fleksibel og tidsbesparende er Gorillas med til at forme fremtidens forbrugeradfærd inden for dagligvarehandel under konceptet “Need-Order-Get”. 

På lidt over et år har Gorillas udvidet til mere end 60 byer; herunder Amsterdam, London, Paris, Madrid, New York, Milano og München. Mere end 14.000 medarbejdere er nu ansat på tværs af markederne, og mere end 200 varehuse er fordelt i ni lande. Alene i 2021 leverede Gorillas over 10 millioner ordrer.

Del artikel

Andre læser også