Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lyst til natmad?: Wolt får døgnlevering i Aarhus

Af Freja Dumont
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Kender du det, når du pludselig får lyst til en Big Mac kl. 3 om natten?

Fra tirsdag den 9. juli bliver det muligt for aarhusianerne at købe varer fra 7-eleven hele døgnet rundt og alle ugens dage, ligesom det vil være muligt at få leveret fra Burger King og McDonald’s om natten mellem lørdag og søndag.

Derudover udvider en af de lokale favoritter Burger Boom deres åbningstider i weekenden til klokken 5 som følge af lanceringen af 24/7 levering. 

”Vi optimerer hele tiden vores platform efter de behov, vi kan se, at forbrugerne har.

Aarhus er en af de største Wolt-byer, og derfor er vi selvfølgelig glade for at kunne honorere tilslutningen med denne nye service til borgerne i Aarhus.

Med 24/7-levering bliver det endnu nemmere at få leveret det, man står og mangler her og nu – uanset tidspunktet på dagen,” siger ekspansionschef i Wolt Peter Haugaard i en pressemeddelese.

Giver flere muligheder for kurerer, restauranter og butikspartnere

Det er dog ikke kun forbrugerne, der får fordel af de udvidede åbningstider. Det samme gør Wolts kurér-, restaurant- og butikspartnere.

Kurérpartnerne kan i forvejen vælge at levere, når det passer ind i deres rutiner, men med de udvidede åbningstider får de endnu bedre muligheder for selv at vælge deres arbejdstider.

Og de af Wolts restaurant- og butikspartnere, der satser på at levere til aarhusianerne i nattetimerne, får en oplagt mulighed for at styrke deres forretning. 

Del artikel

Andre læser også