Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Måske er der tilskud at få til den grønne omstilling

Af Annoncør

Selv hvis det bare er et kontor, din virksomhed har, hvor alle ansatte sidder ved en skærm dagen lang, kan der faktisk stadigvæk være mulighed for grøn omstilling. Nu er det ikke fordi, at I skal gøre noget absurd som at begrænse jeres brug af computere eller nedskalere jeres serverløsning. Men helt simple ting som at bruge el og varme på en mere effektiv måde kan gøre jeres firma grønnere.

Grøn omstilling med tilskud

Ved at bruge mindre el og varme sparer I selvfølgelig også penge, så grøn omstilling går ofte hånd i hånd med bedre økonomi. Bevares: Det koster penge at udføre energiforbedringer eller få solceller og varmepumpe til firmaet, men med tiden skulle disse tiltag gerne have tjent sig hjem. Faktisk er der mulighed for økonomisk tilskud til den grønne omstilling fra Erhvervspuljen, der kan søges om.

Hvad kan Erhvervspuljens tilskud gå til?

Danske virksomheder kan fx få penge fra Erhvervspuljen til at skifte den gamle lysløsning ud med LED-lys, der bruger strømmen mere effektivt end klassiske glødepærer (og i øvrigt kan give et bedre indeklima, da køligt LED-lys er nemt at arbejde i). Hvis du faktisk har mere end blot et kontor at gøre godt med og står med et procesanlæg, så kan der også være penge at søge til varmegenindvinding.

Kan du få tilskud? Kontakt en virksomhedskonsulent

Det kan være svært at hitte ud af, hvad du kan søge om penge til, hvor mange penge du kan forvente at få (hvis du søger i god tid), og hvordan du søger. En virksomhedskonsulent i et erhvervshus som det, der blev linket til tidligere, kan hjælpe dig med at finde hoved og hale i, om og i hvilket omfang tilskud fra Erhvervspuljen til grøn omstilling kan komme dit firma til gode. Så kontakt en konsulent.

Del artikel

Andre læser også