Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mad på 1. klasse: Molskroen inviterer til Gourmet Tasting

Skal det være på 1. klasse, og er man kulinarisk nysgerrig – ja, så er Molskroen ved Ebeltoft et godt bud.

 

Her er fred og ro, vanvittigt flot natur og ikke mindst gourmet-oplevelser ud over det sædvanlige, kreeret af køkkenchef Steffen Villadsen og hans dygtige hold i køkkenet.

 

Noget at leve op til

Steffen Villadsen efterfulgte Molskroens legendariske køkkenchef Michel Michaud – som igen efterfulgte Michelin-kokken Wassim Hallal. Så der er noget at leve op til, når Molskroen inviterer til Gourmet Tasting; en event, som for længst ellers var udsolgt og derfor har fået tilføjet to ekstra dage i kalenderen:

Fredag den 13. og lørdag 14. marts går det løs igen med fire retters Signature Deluxe Menu med vin til for 1.500 kroner. Normalt tager Steffen Villadsen og Molskroen 1.995 kroner for denne menu.

 

Stenbiderrogn og Boeuf Wellington

Og det er vel at mærke inklusive vinmenu, at man kan nyde disse lækkerier:

 

Dansk stenbiderrogn med hjemmelavet røgeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv

***

Rødtungefilet farseret med kammusling og trøffel, serveret med Helges kål i østersstuvning

***

Boeuf Wellington af dansk okse med Sauce Bordelaise og pommes frites

***

Villadsens Stracciatella med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit

***

Kaffe & petit four

 

Hertil 4 retters vinmenu

Prisen er 1.500 kroner.

( normalpris er 1995 kroner)

Uden vinmenu er prisen 995 kroner.

 

Ta’ en overnatning!

Og hvis det bliver lige lovlig uoverskueligt at finde hjem efter en aften i luksusklassen, er Molskroen parat med endnu et tilbud:

 

Gourmet-menu, overnatning på stedet og den store brunch næste morgen for i alt 2.300 kroner.

 

Det er endnu ikke blevet til en ellers i brede kredse forventet Michelin-stjerne til Molskroen, men stedet modtog trods alt i år Michelins nye bæredygtighedspris.

 

Gourmet Tasting-aftenerne i februar blev hurtigt udsolgt, så det anbefales at beslutte sig og booke hurtigt.

 

Molskroen

Hovedgaden 16

Femmøller Strand

8400 Ebeltoft

www.molskroen.dk

 

Gourmet Tasting: Den 13. og 14. marts

 

Booking: Tel. 86 36 22 00 eller via molskroen@molskroen.dk

 

Book bord online her: