Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

Af Mette Gurvig

Trøjborg har efterhånden en del spisesteder at byde på. I vores jagt på gode steder til vores guide over god tømmermændsmad er vi kommet til Burger Shack, som ligger i et hjørne af Trøjborg Centret. Her er formidabel gode tilkørselsforhold, og stedet er oplagt til takeaway – men der er også godt med siddepladser. 

 

Vi bestilte det meste fra menukortet, primært for at teste det og ikke af sult. 

 

Et par snacks – mest for sjov

Chili-cheese tops er for nogen et must som en slags forret eller sidedish. Dem her var super sprøde, hvilket er meget essentielt. God smeltet ost. Kunne godt bruge en smule mere spice, men de smagte fint. 

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

En pose chicken bite som var perfekt crispy med god smag, dog var kødet lidt for tørt til vores smag. Men med dip til gled de ned, men det var ikke noget at skrive om.

 

Shack burgeren smager forrygende godt

Her var det en helt og aldeles fremragende burger, med flammegrillet bøf, cheddarost, økologisk frisk tomat, løg og salat. En klassisk burger, som har sat nye standarder for, hvordan en håndholdt burger skal smage. 

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

Den her var, ligesom den skal være, med tilvalgt perfekt rosastegt bøf – en gennemstegt bøf kan også vælges. Det anbefaler vi dog ikke, hvad end sundhedsstyrelsen nu siger. 

 

Politiken, Jyllands-Posten, Gastromand og Berlingske Tidende har tidligere kåret Shack Burgeren som Danmarks bedste burger, og ja, den er rigtig god og stadigvæk en seriøs kandidat til titlen.

 

Overraskende god ckickenburger 

Kyllingekød og især brystet er alt for ofte tørt, og det smager af ingenting. Derfor er det også en udbredt fornøjelse at få chickenburgeren fra Burger Shack. 

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

Her var nemlig rent kød fra kyllingelår i den panerede burger. Det var sjældent set saftigt, og så var der ovenikøbet smag i det. Skønt, at nogen tør gå væk fra det ofte knastørre brystkød. Helt igennem en velkomponeret chickenburger, som klart er en af de bedste, jeg har smagt.

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

Osteelskerens favorit

Triple chili cheese burger hedder den. Varm ost er ofte en svær størrelse at arbejde med, og med tre forskellige slags er der en vis risiko for, det vil gå galt. Det gjorde det ikke her, hvilket måske skyldes, chilismagen tog styringen med en jalapeño-creme. En god tilberedt burger med en for alvor greasy smag tilsat en del chili. Osten var mest af alt bare fed, men heldigvis sparkede de syltede agurker godt til den. 

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

Double Shack 

Vi bestilte bøfferne rosa, og var tydelige omkring det. Kokken var enig med os. En fin burger, men der var ikke noget prangende over den. 

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

Burgeren var med to bøffer, hvilket normalt er fint, men når bøfferne som her ikke var rosa-tilberedt, så bliver det hurtigt en lidt for tør og kedelig omgang. Vi kunne bede om en ny, hvilket vi normalt ville have gjort, hvis det ikke var en anmeldelse, vi havde gang i.

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

Hvis man kan spise mere end en almindelig, Shack burger, så er den klart anbefalelsesværdig, da den virkelig mætter. Men man skal også være rigtig glad for kød.

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

En anstændig flammegrillet planteburger

En plantebøf med cheddar ost, frisk tomat, løg og salat var i bollen her. Beyond meat hed burgeren. En god og smagfuld bøf, og en værdig erstatning til animalsk kød, hvilket må være formålet. Lidt sørgeligt at proppe tomater i en burger, når de er så vandede. Men ellers smagte den godt, og vi vil helt klart anbefale den.

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

Regningen

Vi betalte i alt 540 kroner. De fleste burgere købte vi som menuer. Shack burger-menuen kostede 89 kroner, Double Shack-menuen kostede 109 kroner, Beyond meat-menuen kostede 99 kroner, Chicken burger-menuen kostede 89 kroner, Triple chili cheese burger-menuen kostede 99 kroner.

 

Madanmeldelse: Burgerkongen i Aarhus kan endnu

 

Dommen

Vi kan godt lide at spise hos Burger Shack. Deres mad smager godt, og priserne er sympatiske. 

 

    • Det meste var flot veltilberedt på nær den lille svipser med Double Shacken. 
    • Tomaterne var vandede, som vi havde frygtet, og de smagte neutralt. Tomater skal spises, når de er i sæson. Det giver ikke mening at komme vandede og smagløse tomater i en burger.
    • Pommes fritterne var rigtig gode, og de var brandvarme. 
    • Betjeningen var venlig, serviceminded og oppe i gear. Stor ros til dem.
    • Priserne er på niveau med andre større burgerkæder i Danmark, men smagen er bedre. 65 kroner for en menu til frokost er på ingen måde dyrt.

 

Det bliver en anbefaling af de gode, vi kvitterer med til Burger Shack på Trøjborg – og afdelingen er rigtig god til takeaway på grund af parkeringspladserne udenfor. 

 

 

Burger Shack

Otte Ruds Gade 98

8200 Aarhus N

 

Del artikel

Andre læser også