Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madanmeldelse: Saichi i Nørregade ramte den ikke rent

Af Line Ingwar Karlsen

Saichi har to sushi-restauranter i Aarhus. En i Nørregade og en i Jægergårdsgade. Vi testede takeaway fra den i Nørregade. Det var en blandet oplevelse, og der er et stykke vej op til de bedste sushi-spisesteder i Aarhus. En jævn omgang, som ikke står mål med prisen.

 

Ros for menusammensætningen

Vi bestilte en Miyabi, som er 6 stykker nigiri, 8 stykker uramaki. Prisen var 130 kroner. En Nagomi med 5 stykker nigiri, 8 stykker uramaki, 6 stykker sashimi til 180 kroner. Philadelphia uramaki med laks, lidt for voldsom flødeost, agurk og avocado til 70 kroner. Sidst, men ikke mindst, en Tekka hosomaki med tun til 60 kroner. A la carte kan godt være lidt langhåret, når vi taler om sushi, så derfor ros til Saichi for det store udvalg af menuer. Bedste pris var Nagomi-boxen.

Madanmeldelse: Saichi i Nørregade ramte den ikke rent

Rejerne var tørre

Det er på ingen måde rart at tygge i en tør reje, så stykket dumpede. Tigerrejer kan være en blandet fornøjelse, alt efter hvor de kommer fra. Men her var det tilberedningen, som var sjusket. Efter et bid røg de ud.

Madanmeldelse: Saichi i Nørregade ramte den ikke rent

Laks og tun var dagens vindere

De stykker nigiri, som der ikke var rejer på, var gode. Fisken var flot og frisk. Risene var i den tørre ende, men der var fin smag i dem. De faldt desværre meget let fra hinanden, hvilket dybest set er uheldigt, hvis man spiser med pinde og gerne vil se lidt smart ud. Det gik kun ved nogle af stykkerne, mens andre faldt helt fra hinanden.

Madanmeldelse: Saichi i Nørregade ramte den ikke rent

Er du til flødeost?

Uramaki, eller inside/out, med laks og flødeost var i den mere grovmotoriske afdeling. Der var meget flødeost på, også for meget. Men vi tog halvdelen af, så passende pengene. Til gengæld var avocadoen perfekt modnet.

Madanmeldelse: Saichi i Nørregade ramte den ikke rent

God pris, hvis oplevelsen ellers var i top

Den samlede pris var 490 kroner. Der var rigeligt mad til to personer, men nok i underkanten til tre. Hvis det hele spillede, og risene var perfekte, mere skarphed i rullerne, plus rejer som ikke var tørre som Sahara, så var prisen i orden. Men det var ikke tilfældet, så derfor var det for dyrt. De små bægere med saucer kostede 10 kroner stykket. Ikke billigt, men så var de også betalt!

Madanmeldelse: Saichi i Nørregade ramte den ikke rent

Vores mening

Hvis du går op i størrelsen, så bliver du helt sikkert glad her. Det var store stykker. Nigirien var bedst. Risene var til den tørre side, og flere at stykkede så sjuskede ud. Generelt var smagen god. Fisken, og de grøntsager som var i, var friske. Måske var det bare en ny kok, som var i køkkenet den dag. Jeg ved det ikke, men jeg var ikke tilfreds med oplevelsen.

 

Vi har spist flere gange hos Saichi, og har fået god mad der. Vi ved, at de kan gøre det bedre og har mere at byde på. Så selvom denne omgang sushi ikke levede op til vores forventninger, så får de en chance til. Alle kan jo have en knap så god dag!

Madanmeldelse: Saichi i Nørregade ramte den ikke rent

 

Saichi Nørregade

Nørregade
8000 Aarhus C
Mail: kontakt2@saichi.dk

 

Del artikel

Andre læser også