Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Madanmeldelse: Wok This Way  – fastfood med god samvittighed

Af anders@sommersangdigital.dk

Wok This Way ligger i Nørregade. Det er både restaurant og takeaway. Maden er asiatisk, og det er mad, som er relativ hurtigt at tilberede. Restauranten åbnede først i 2018 og har fundet sit leje.

 

Vi blev taget høfligt imod af en engelsktalende mand. Han forklarede os konceptet, idet vi var lidt i tvivl om, hvad vi skulle vælge fra menutavlen. Han anbefalede os den mest solgte wokret – nemlig “wok and roll”, som den hedder til frokost og “Beijing”, som den skifter navn til om aftenen. Lidt sjovt, den skifter navn. 

Madanmeldelse: Wok This Way  - fastfood med god samvittighed

 

Maden

Konceptet er, at man kan bygge sin helt egen wok-box, hvor der er tre steps, man skal igennem. Der er rigeligt af valgmuligheder. 


1. Vælg en basisbakke:

Her kan der vælges mellem flere forskellige slags nudler og ris.

 


2. Vælg grøntsager:

Her kan der vælges mellem 14 forskellige grøntsager og enten kylling, rejer, oksekød eller and.

 

3. Vælg sovs:
Wok This Way er en restaurant, som også laver fastfood. Hvis du bestiller via telefon, kan dette derfor virke en smule uoverskueligt, og der kan heldigvis også vælges mellem bokse, som restauranten selv har sammensat, og derfor anbefaler. Det valgte vi, og kan varmt anbefale dette til andre. 

Madanmeldelse: Wok This Way  - fastfood med god samvittighed

Der gik to minutter, fra vi havde bestilt, til wokken stod klar foran os.


Wok and Roll:


Indeholder æg, nudler og kødet hertil var and. Grøntsagerne var valgt af restauranten. Der var bambusskud, shiitake-svampe og peberfrugt. Sovsen (ja, det staves med “v” her) var BBQ, og retten var toppet med forårsløg. 


Især forårsløgene gør noget ekstra her, og muligvis derfor er mange af deres anbefalede sammensætninger også med forårsløg som topping. Forårsløgene gav en sprødhed og en god smag til retten, som ellers ville fremstå en smule svag – dermed ikke sagt at den ikke var god. 

Madanmeldelse: Wok This Way  - fastfood med god samvittighed

Anden var mør, og der var var okay nok af den. Resten var perfekt tilberedt. Grøntsagerne var dog uden ret meget smag, hvilket er lidt synd. Det er dog deres mest solgte ret, så vi forventede mere smag. 


Wacky Wok:

Retten indeholder risnudler og hertil oksekød. Grøntsagerne i retten består af løg, bønnespirer og pak choi. Dertil en sød østerssovs, og til slut toppet med forårsløg og koriander.

Madanmeldelse: Wok This Way  - fastfood med god samvittighed

Kombinationen af oksekød, østerssovs og grøntsager passer godt sammen. Kødet var overraskende mørt, og havde samtidig en fin umami-smag i sig. Grøntsagerne var hurtigt vendt i wok-gryden, så de stadig havde dejligt bid i sig. Perfekt tilberedt måtte vi konstatere. Anretningen var ikke særlig indbydende.

 

På bordet stod også en chilisovs – ingen af retterne indeholdte chili eller var for stærke. Chili-saucen var ikke hjemmelavet, idet det var sriracha-sauce, men den fungerer stadig godt til at pifte retten lidt op, og give lidt ekstra spice, hvis man kan lide det. Overordnet set var det en positiv oplevelse, og begge vores retter var fyldt rigtig godt op, så vi gik ikke sultne derfra. 

 

Det typiske at drikke

Der tilbydes forskellige sodavand. Der kan vælges mellem Fanta, Coca Cola, Pepsi, Faxe Kondi og Ramlösa med citrus. Hvis der skal spares på kalorierne, er der også mulighed for at købe en flaske vand fra Denice. Ikke et udvalg der skiller sig ud fra de fleste andre steder i Aarhus. Desværre, men det er åbenbart det, kunderne vil have, eller?

Madanmeldelse: Wok This Way  - fastfood med god samvittighed

 

Pris

I alt betalte vi 138 kroner. Det var for 2 frokostmenuer, til henholdsvis 69 kroner stykket. De bestod af en wokret med tilhørende vand/sodavand. 

Madanmeldelse: Wok This Way  - fastfood med god samvittighed

 

Atmosfære

God atmosfære. Siddepladser til 20-30 personer. Når der trædes ind ad døren, får man et indtryk af asiatisk atmosfære – dog ikke voldsomt, men alligevel. 

Madanmeldelse: Wok This Way  - fastfood med god samvittighed

 

Dommen

Alt i alt var det en fin oplevelse til prisen. Selvom vi havde flere kritikpunkter, og der med lethed kunne strammes op, så må vi også konstatere, at prisen for maden er relativt lav. 

 

Godt

  • Forårsløg som topping.
  • God stemning, med mange siddepladser.
  • Effektiv betjening .
  • God pris for meget mad.
  • Generelt var der fint og rent, hvilket bare er rart, når man sidder og spiser. Der er høflig selvbetjening ved afrydning.

 

Ikke godt

  • Lidt smagsneutrale grøntsager i den ene ret.
  • For hurtig introduktion til konceptet. Betjeningen var lidt forvirret, måske en bedre introduktion havde hjulpet.
  • Udvalget af drikkevarer er for tamt og mainstream.
  • Vi opdagede bagefter, at man kunne få lime og sesam i – gratis oven i købet. Dette kunne godt være fortalt inden, da det kunne måske have tilført maden det sidste. Ikke god stil at tie med det.

 

Madanmeldelse: Wok This Way  - fastfood med god samvittighed


Wok This Way

Nørregade 36
8000 Aarhus C
Website:

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også