ANNONCE
Musikhuset: En stor jazzsangerinde vender tilbage 
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikhuset: En stor jazzsangerinde vender tilbage 

Kun lidt over et år efter sin seneste optræden i Musikhuset vender det store jazznavn Madeleine Peyroux tilbage. Det sker kort tid efter en ny og ventet albumudgivelse. Billetsalet til koncerten åbner onsdag den 9. maj klokken 10.

 

 En stor jazzstjerne gør klar til at indtage Aarhus for andet år i træk. Fransk-amerikanske Madeleine Peyroux giver koncert i Musikhuset til november, hvor fans af såvel sangerinden som hele jazzgenren kan se frem til at høre en højaktuel Peyroux i aktion.

 

Til august udkommer hun nemlig med sit niende album, der får titlen Anthem. Og der er noget at leve op til efter foregående album, Secular Hymns, der blandt andet modtog fire ud af fem stjerner i britiske The Guardian.

 

Forrygende koncert til jazzfestival

Det samme kan siges om selve koncerten. Madeleine Peyroux gæstede Musikhuset som et af hovednavnene til Aarhus Jazz Festival sidste år, og gav en koncert, der af Gaffa blev belønnet med flotte fem stjerner.

Musikhuset: En stor jazzsangerinde vender tilbage 

Peyroux’ elegance har for længst kastet sammenligninger med nogle jazzens og sågar også bluesens store ikoner af sig. New York Times har nævnt hende i samme vending som Billie Holiday, Ella Fitzgerald og Edit Piaf. Hendes musik og inspiration bærer da også præg af en opvækst, der er tilbragt i både New York, Californien og Paris.

 

Madeleine Peyroux debuterede med albummet Dreamland i 1996.

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

MADELEINE PEYROUX – MUSIKHUSETS RYTMISK SAL, LØR. 17. NOVEMBER KL 20

BILLETPRISER – 450 KRONER

KØB BILLETER HER

Del artikel