Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den populære madevent, Smag På Byen, har vokseværk!

Af Jan L. Pedersen

Madeventen Smag på Byen vender tilbage d. 22. sept.-2. okt. er det med flere restauranter end nogensinde før. De har et udvidet koncept, der dækker et større geografisk område. Smag på Byen har altid været populær hos gæsterne. Madeventen Smag på Byen blev lanceret i Aarhus i 2014.

Konceptet – få mere smag for pengene

Madeventen Smag på Byen ønsker at inspirere og bringe store spiseoplevelser til et nyt og bredere publikum. For kun 225 kr. byder de deltagende restauranter på en 3-retters menu, som er specielt sammensat til lejligheden og afspejler restaurantens stil og niveau.

Noget for alle

Feltet er bredt og byder på alt lige fra klassiske franske retter til fremragende dansk kromad. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er i top og prisen overkommelig. I Aarhus deltager 16 forskellige restauranter, herunder perler som Carlton, Café Faust, Brasserie Belli, Clemens Gastro, Møllegården, A+ Siam Sushi og mange, mange flere. Om det brede udbud og udvidelsen til det københavnske, siger salgschef for SPOT og Smag På Byen, René Slatanach:

“Smag På Byen er en stor og ikke mindste velsmagende succes, som vi er meget stolte af. Vi ønsker at hylde de store madoplevelser og stræber efter at gøre dem endnu mere tilgængelige for alle, der sætter pris på god mad. På baggrund af gentagne efterspørgsler, har vi denne gang også valgt at tage en lille håndfuld af rigtigt gode restauranter med i Kbh. Med hele 49 restauranter på landsplan, er der lagt op til 11 dages fest i gastronomiens tegn”.

Fordele for alle

Det er ikke kun de mange madentusiaster, der nyder godt af den populære event. De deltagende restauranter oplever også, at det høje niveau sammenholdt med den overkommelig pris tiltrækker et bredere og større publikum, end sædvanligt.

Kok og Restaurantchef Hayder på Le Coeur de L’île i Aarhus fortæller: Når madeventen Smag på Byen løber af stablen, ser vi det som vores mulighed for at være kreative og invitere vores gæster på mere end bare mad. Under eventet har vi 60 Smag På Byen gæster hver eneste dag. Og for mig som kok, er det en stor oplevelse at se så mange mennesker nyde noget mad, som jeg har gjort til en helhedsoplevelse. Smag På Byen gør også, at vi når længere ud til et bredere publikum end normalt, og giver os inspirerende variation i hverdagen. Og så glæder vi os bare til at se gæsterne gå glade hjem med en god oplevelse i rygsækken.

Rift om billetterne 

Når billetterne sættes til salg, er der stor rift om pladserne på de mest populære restauranter. Erfaringerne fra senere år viser, at man skal være hurtig på tasterne, hvis man har sat næsen op efter de mest populære steder. Billetter kan købes på www.smagpaabyen.dk fra mandag den 1. september.

.

Madeventen Smag på Byen

Del artikel

Andre læser også