ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Asiatisk madunivers: Madklubbens restaurant Hanzō åbner i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Madklubben.
Foto: Madklubben.

Denne onsdag byder på fantastiske nyheder for alle madelskere i Aarhus, der har en forkærlighed for det asiatiske køkken.

Madklubben har nemlig i dag offentliggjort, at deres asiatiske gæstefavorit, Hanzō, indtager Aarhus.

Ombygningen er allerede i gang, og restauranten kommer til at ligge centralt i Aarhus midt på M.P. Bruuns Gade.

Asiatisk madunivers: Madklubbens restaurant Hanzō åbner i Aarhus
Foto: Madklubben.

Madklubben vokser i Smilets by

Det er kun tre år siden, Madklubben åbnede sin første restaurant i Aarhus, i det historiske Toldkammer.

Siden da er der kommet yderligere seks Madklubben-placeringer til byen, og i oktober 2021 slår den asiatiske Hanzō dørene op i de gamle biograflokaler på M.P. Bruuns Gade 22-24.

Allerede nu starter processen med at finde ansatte til restauranten.

Det er ikke tilfældigt, at det netop er den forhenværende biograf på Frederiksbjerg, der skal danne rammen om Madklubbens næste satsning, ifølge direktør og ejer, Anders Aagaard:

“Første gang jeg trådte ind i den gamle biografsal, kunne jeg fornemme med det samme, hvor fantastisk en restaurant Hanzō i Aarhus kan blive – og bliver!

Der er syv meter til loftet og plads til over 200 spisende gæster, så det bliver uden tvivl en af de mest imponerende restauranter i byen at træde ind i”.

Hanzō har allerede to restauranter på prominente adresser i København, som er flittigt besøgt af både små og store selskaber samt til takeaway.

Asiatisk madunivers: Madklubbens restaurant Hanzō åbner i Aarhus
Foto: Madklubben.

Cocktailbar med asiatisk inspirerede drinks

Hanzō på Frederiksbjerg vil, ligesom sine københavnske søsterrestauranter, uden tvivl blive omdrejningspunkt for fantastisk asiatisk mad, men ifølge Anders Aagaard, vil fejringen af Asien ikke være ovre, når middagen er færdigspist:

“Vi vil gøre det muligt at lade festlighederne fortsætte, når gæsterne er færdige med at nyde deres mad.

Vi er ved at bygge en cocktailbar, der kommer til at servere de mest uimodståelige Asien-inspirerede drinks, og jeg glæder mig personligt til at opleve hvor meget knald, der kommer på stemningen fra åbning til luk.

Det bliver et ideelt spisested for børnefamilier med hang til asiatiske livretter, vennegruppen, der trænger til en sjov aften i byen og alle andre, der bare elsker at dykke ned i alt det, som det asiatiske univers byder på.”

Et stærkt team skal sammensættes

Parallelt med byggeriet vil teamet bag Hanzo bruge de næste par måneder på at finde de kolleger af dygtige kokke og tjenere, der skal drive restauranten. Anders Aagaard er spændt på at møde de nye kolleger, der alle har en ting tilfælles:

“Hos Madklubben leder vi altid efter mennesker, der brænder for god mad og service. Det er vigtigt, at vores gæster kan mærke, at både kokke og tjenere er lige så meget oppe at køre over maden, som de selv er.

Der er altid plads til nye kolleger med personlighed og drive, og vi leder efter folk både med og uden erfaring, så sig gerne ordet videre, hvis du kender en madglad sjæl, der kunne tænke sig at arbejde i hvad der bliver én af Aarhus’ flotteste og mest fremadskuende restauranter.”

Stillingsopslag til Hanzo til stillinger som restaurantchef, tjener, kok, opvasker og køkkenmedhjælper kan findes her.

Del artikel

Andre læser også