Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tilbud på alle retter: Nyt Street Food-marked åbner i Aarhus

Af Redaktionen
Foto: Gellerup Street Food
Foto: Gellerup Street Food

Blot et kvarters cykeltur fra Aarhus midtby står otte nye køkkener klar til at tage imod lækkersultne besøgende, når Gellerup Street Food officielt åbner mandag den 24. april kl. 11.00. 

Køkkenerne, der betjenes af et mix af etablerede lokale madaktører og nyopstartede iværksættere, vil servere madoplevelser fra hele verden, herunder retter fra blandt andet USA, Mexico, Grækenland, Somalia og det centrale Asien. 

Åbningen markeres med nedsatte priser på alle retter.

“Vi fejrer åbningen af Gellerup Street Food med åbningstilbud til alle besøgende i dag den 24. april. Vi giver -20% i rabat på alle retter ved hver madbod hele dagen fra 11-21,” lyder det på madmarkedets Facebookside.

Intet andet sted i Aarhus samler så mange kulturer

Bag det nye initiativ står to af de største aktører i Gellerup, nemlig A. Enggaard og Brabrand Boligforening sammen med det lokale iværksætterfællesskab Square One.

Square One holder til lige på den anden side af boulevarden, og støtter op omkring de lokale madiværksættere, som åbner en bod på streetfood-markedet.

Tilbud på alle retter: Nyt Street Food-marked åbner i Aarhus
Foto: Gellerup Street Food

“Vi glæder os til at invitere både lokale såvel som hele Aarhus til Gellerup for at dufte og ikke mindst smage på mad fra alle verdens hjørner.

Det er samtidig en fantastik mulighed for at vise hele byen den store udvikling, der finder sted i bydelen,” siger Jens Skinnebach, afdelingschef hos A. Enggaard, der er ansvarlig for en stor del af byudviklingen i Gellerup.  

“Intet sted i Aarhus er der så mange kulturer, smagsvarianter og erfaring med at lave lækkert mad som i Gellerup.

Vi har i Iværksætterhuset Square One længe haft et ønske om at kunne støtte lokale beboere i at realisere deres drøm om eget madsted – og nu er der på Gellerup Street Food en mulighed lige over på den anden side af gaden,” fortæller iværksætterkonsulent Jan Houborg Andersen fra Square One. 

Forsmag på fremtidens liv langs Karen Blixens Boulevard

Det nye streetfood-marked er beliggende på hjørnet af Lottesvej og Karen Blixens Boulevard. Grunden er en del af det kommende kvarter Karen Blixens Kvarteret, som blandt andet skal byde på et levende butiks- og restaurationsliv langs Karen Blixens Boulevard. 

Det er A. Enggaard, der skal udvikle det nye kvarter, når de overdrages området, som i dag er ejet af Brabrand Boligforening, om nogle år.

Tilbud på alle retter: Nyt Street Food-marked åbner i Aarhus
Foto: Gellerup Street Food

Ifølge afdelingschef Jens Skinnebach skal Street Food ses som en forsmag på fremtidens byliv langs boulevarden.  

“Vi ved, at livet på gadeniveau er vigtigt for en bydels sammenhængskraft, og i den forbindelse kommer Karen Blixens Boulevard til at spille en afgørende rolle for fremtidens Gellerup.

Allerede nu spirer livet på den østlige side af boulevarden med det nye bibliotek og det nye Sports- og Kulturcampus, og det er fantastisk, at vi med det nye Street Food nu får en lille forsmag på en fremtid med liv på begge sider,” siger Jens Skinnebach.

Hvad: Gellerup Street Food åbner
Hvor: På hjørnet af Lottesvej og Karen Blixens Boulevard
Hvornår: Mandag den 24. april kl. 11.00

Gellerup Street Food holder åbent fra kl. 11.00 til kl. 21.00 hver dag.

Del artikel

Andre læser også