Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Maestro: Musikhuset åbner nyt brasserie og cool coctailbar

Af Jan L. Pedersen

Musikhuset kan fremover byde gæster på lette anretninger og vellavede cocktails

 

Fredag slår Musikhuset dørene op til den officielle åbning af husets nye brasserie og cocktailbar. Navnet er Maestro, og missionen er at styrke den gode smag og forlænge og forbedre oplevelsen for gæsterne før, under og efter arrangementer i Musikhuset.

 

Erfarne folk står bag

Maestro er lavet i samarbejde med Turbinehallen, der også står for driften af Musikhusets café johan r. i forhallen. Men nu kan Musikhusets gæster også nyde en cocktail lavet af uddannede bartendere. “Vi vil gerne være med til at skabe en helhedsoplevelse for Musikhusets gæster. Det arbejder vi intensivt på, fordi vi kan se, at det betyder meget for vores gæster. Med åbningen af Maestro vil vi gøre oplevelsen endnu større end de mange fantastiske arrangementer, der foregår på vores scener ved at sikre, at en aften i Musikhuset bliver velsmagende både på tallerkenen og i glasset,” fortæller Musikhusets direktør, Jan Christensen.

 

Maestro ligger på 1. sal i Musikhusets Foyer oven på caféen, der kører videre som hidtil.

Maestro: Musikhuset åbner nyt brasserie og cool coctailbar

Den officielle åbning er fredag den 27. september, men allerede nu er det nye brasserie og cocktailbaren åben for husets gæster.

Maestro: Musikhuset åbner nyt brasserie og cool coctailbar

Foruden moderne og klassiske coctails vil man hos Maestro blive præsenteret for et menukort, der består af små retter. “Med Maestro tilgodeser vi alle dem, der ønsker at opgradere oplevelsen. Vi tilbyder mindre, lækre retter, gode cocktails og vellydende loungemusik i højtalerne,” fortæller Søren Anker, der er direktør i Turbinehallen, som blandt andet også driver Malt restaurant & lounge på Ceres-grunden.

 

 

Del artikel

Andre læser også