Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magasin Aarhus: Gode gaveidéer til konfirmationen

Foråret banker på døren, og med den følger sæsonen for konfirmationer. Du er sikkert allerede inviteret til et par stykker og gavejagten går snart ind. Heldigvis står Magasins personlige shoppere klar med gode gaveidéer, der går sikkert hjem hos konfirmanden, skriver Magasin i en pressemeddelelse.

 

Det kan godt være svært at finde den helt rigtige gave til konfirmanden, der har alt. Mange vælger derfor ofte at give en konvolut med penge, så dagens hovedperson selv kan finde sig en gave. Vil man derimod gerne give en personlig gave, som konfirmanden kan pakke op og glæde sig over, har personlig shopper i Magasin Aarhus Louise Møller fire gode bud på tidens mest populære gaver til både piger og drenge.

 

Magasin Aarhus: Gode gaveidéer til konfirmationen

Gaven til den modeinteresserede

En spirende tendens blandt teenagers er at gå op i sneakers, og ifølge Louise Møller vil de også blive taget godt imod som gave af både drenge og piger. 

 

Vi kan se, at efterspørgslen på sneakers er steget det seneste år, og lige nu boomer den – så derfor er det en gave, som vil falde i god jord hos den modebevidste konfirmand. Især de farverige modeller er meget in i øjeblikket, men også de klassiske oldschool sneakers fra Nike og Adidas er altid populære, fortæller Louise Møller. 

 

Derudover fremhæver Louise Møller, at man ikke skal være bange for at give tøj i gave, og hun giver sit bud på, hvilke mærker der er populære blandt årets konfirmander:

 

Står man og gerne vil give tøj til en konfirmation, er Wood Wood og Kenzo utrolig populært, og mærkerne er både et hit blandt drenge og piger. Også Ganni og Stine Goya står på en del ønskesedler hos pigerne, mens drengene køber tøj fra Han København, Haylo og tasker fra Adidas, forklarer hun. 

 

Gaven til gadget-entusiasten

Er konfirmanden ikke til tøj og sko, kan gadgets være vejen at gå. Ifølge Louise Møller ridder de kommende konfirmander med på techbølgen, og gadgets vil derfor stå øverst på en del ønskesedler i år:

Konfirmanderne er vokset op i en digital tid, og de sætter meget pris på at få gadgets og tilbehør i gave. Har man derfor et lidt større budget, kan man eksempelvis give høretelefoner fra B&O i gave, mens et cover til en MacBook er en idé, hvis der skal købes en mere prisvenlig gave. Blandt især drenge er også tilbehør til computeren såsom mus, keyboard og headset et populært ønske, fortæller Louise Møller.

Magasin Aarhus: Gode gaveidéer til konfirmationen

 

Gaven, der aldrig går af mode

Skal gaven være mere af klassisk karakter, er smykker eller porcelæn den perfekte idé, der også kan bruges i mange år og være et minde om den specielle dag. Rigtig mange piger ønsker sig smykker fra mærker som Anni Lue Jewelry, Maria Black og Maanesten, hvor fællestrækket er et enkelt og fint design. Også porcelæn og service kan være en god gaveidé til konfirmanden, der er begyndt så småt at samle på Royal Copenhagen, Lyngby eller Georg Jensen, siger Louise Møller.

 

Den oplevelsesrige gave 

Oplevelser er en god måde at give en personlig og speciel gave, som kan bruges sammen med konfirmanden. Her er mulighederne uendelige, og det er en helt oplagt at tage udgangspunkt i konfirmandens interesser, når valget skal falde på et oplevelsesgavekort.

Magasin Aarhus: Gode gaveidéer til konfirmationen

Madoplevelser og weekendophold er altid en sikker vinder, som konfirmanden vil synes er sjovt at få. Også fodboldbilletter og gavekort til gokart er noget vi ser flere købe til særligt drenge, slutter Louise Møller.

 

Hvis man stadig er rådvild i sin gavejagt, står Magasins personlige shoppere klar til at hjælpe med at finde en god konfirmationsgave. Personlig shopper-servicen er gratis og kan bookes via magasin.dk.