Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Magasin inviterer til stort duftevent: 20 procent på alle parfumer

Magasin har netop lanceret et nyt koncept, som giver mulighed for at få personlige råd og vejledning af en duftekspert til at vælge den helt rigtige parfume. Nu inviterer Magasin aarhusianerne indenfor til duftinspiration og 20 procent på alle parfumer den 24. januar.

 

Måske har du haft den samme duft hele livet, eller også prøver du dig stadig frem mellem de mange flasker i alverdens dufte, farver og former. Det kan virke uoverskueligt, men det behøver det ikke længere at være.

 

Nu er det nemlig muligt at få hjælp til at vælge den helt rigtige duft til forskellige anledninger. Magasin har inden for det seneste år uddannet en række dufteksperter, der kan hjælpe aarhusianerne med at få skræddersyet en personlig duftgarderobe.

 

Magasins nye duftkoncept er udviklet af den svenske duftekspert Linda Landenberg, hvor omdrejningspunktet ikke er de forskellige brands, men derimod kundens personlighed, behov og ønsker.

 

For mig er en parfume ikke bare en duft, men en personlighed. Jeg sætter en stor ære i at finde frem til lige præcis de parfumer, som passer til kundens personlighed og præferencer. Vores duft siger utrolig meget om, hvem vi er, og hvilket humør vi er i, og derfor giver det rigtig god mening at have parfumer til forskellige anledninger, fortæller Sara Bondrup Jørgensen, der er duftekspert i Magasin Aarhus.

 

Magasins dufteksperter er uddannede i konkrete spørgeteknikker, hvor de blandt andet spørger kunderne ind til farvetiltrækning, favoritblomster og meget mere, som gør dem i stand til at finde det ultimative match.

Magasin inviterer til stort duftevent: 20 procent på alle parfumer

Ofte vælger man den parfume, man kender, eller en, man har fået anbefalet af en veninde, men vi har alle forskellige ønsker og behov til en duft, og her står jeg klar til at hjælpe kunden på vej, fortæller Sara Bondrup Jørgensen.

 

Fredag d. 24. januar fra kl. 15.00-18.00 inviterer Magasin indenfor til et duftevent, hvor Sara Bondrup Jørgensen blandt andet vil fortælle mere om det nye koncept og tilbyde quick-konsultationer til alle besøgende. Der vil blive serveret lidt godt til ganen, og så er det muligt at spare 20 procent på dufte hele weekenden.

 

Magasins duftkonsultationer er gratis og kan bookes på Magasin.dk eller ved at henvende sig i parfumeafdelingen i Magasin Aarhus.