Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mahalo Poke: Fejrer 2- års fødselsdag med et friskt koncept og en ny menu

Af Jan L. Pedersen

Det bliver et brag af en fødselsdagsfest når Mahalo Poke bliver til Mahalo Food Club fredag d. 28 februar. Det fejres med nye retter og 50% på hele menukortet hele dagen fra 11.30-21.00.

 

Efter to år på Mejlgade 57, sker der nu nye ting i den populære take-away. Mahalo åbner op for nyrenoverede lokaler med en eksotisk souvenirbutik, der leder tankerne hen på stillehavets bounty strande. I butikken kan der købes farverige skjorter, boardwax, rejsebøger og andet der skaber feriestemning.

 

Men det er langt fra alt. Mahalos menu er blevet opdateret, så den ikke længere kun består af den eftertragtede hawaiianske poke.

 

Direktøren for Mahalo, Martin Kristensen, forklarer skiftet til Mahalo Food Club;

“Vi synes, det var på tide at udvide vores horisonter og tilbyde vores gæster en forbedret oplevelse. Både fysisk i butikken, men også på menuen. Vi har taget udgangspunkt i den hawaiianske madkultur og undersøgt de madkulturer som har været med til at forme den. Det blev hurtigt klart for os, at der var mange paralleller og inspirationskilder i de lande der har kyst til stillehavet. Det var derfor soleklart, at Mahalos menu skulle bestå af nogle af de (i vores mening) lækreste retter fra stillehavskysterne. Menuen vil komme til at bestå af lækkerier som friske og nærende shakes, tacos, dumplings samt sprøde og lækre salater på menuen. Alt sammen lavet med samme fokus på gode og friske råvarer, spændende smagsoplevelser og høj kvalitet, som vi altid har haft hos Mahalo.”

Mahalo Poke: Fejrer 2- års fødselsdag med et friskt koncept og en ny menu

Martin Kristensen fortsætter; “Der vil naturligvis stadig være poke på menuen hos Mahalo, men vi glæder os meget til at servere vores nye spændende retter for vores gæster. Udover den nye menu vil vi også løbende komme med nye tiltag, som giver vores gæster en endnu bedre oplevelse med vores koncept Food Club. Men det vil der komme mere information om senere, lige nu har vi fokus på vores nye retter.”

 

På fredag vil det være muligt at få 50% på hele menu, både nye og gamle retter, i hele Mahalos åbningstid fra 11.30 til 21.00.

 

 

Del artikel

Andre læser også