Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mahalo Poke: Fødselsdagsfest og skarpe tilbud

Af Line Ingwar Karlsen

På lørdag den 16. februar fylder Mahalo Poke 1 år, og i den anledning bliver der holdt en stor fødselsdagsfest for alle i Mejlgade 57.

 

Mahalo Poke åbnede i 2018 Aarhus’ første pokebar, og aarhusianerne har siden da taget rigtig godt imod de farvestrålende bowls.

 

”Vi vil gerne sige tak for den overvældende og varme modtagelse fra vores kunder med et brag af en festdag”, fortæller Martin Kristensen, stifter af butikken.

 

Butikken har åbent som normalt fra 11.30-21.00, og mellem 16.00-21.00 får du 50 % på alle bowls. Derudover er der fra klokken 16.00 gratis Jarritos sodavand til de første 100 gæster.

 

Tilbuddet gælder kun i butikken og kan ikke forudbestilles via telefon eller bestilles online.

 

De populære poke bowls stammer oprindeligt fra Hawaii, hvilken kan ses på det tropiske udtryk i de farverige bowls. På Mahalo Poke laves de på en bund af enten ris eller blomkålsris og kål, hvorefter du kan vælge mellem de forskellige smagssammensætninger og marinader, der vendes sammen og toppes med eksempelvis friske urter eller blomster.

 

Mahalo Poke efterlader dig med en behagelig mæthedsfornemmelse, hvor der er kræset om dine smagsløg med gode råvarer og ambitionen om, at levere hawaiiansk stemning og skabe solskin – selv i februar måned.

 

Du kan læse meget mere om Mahalo Poke på deres Facebook-side her

 

Mahalo Poke: Fødselsdagsfest og skarpe tilbud

 

Del artikel

Andre læser også