Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mahalo Poke: Laver ny Waikiki-bowl med oksekød

Af anders@sommersangdigital.dk

I februar fejrede Mahalo Poke 1 års fødselsdag i Mejlgade og lancerede i samme omgang en helt ny og vegansk pokebowl. Nu har de været i køkkenet igen, og denne gang er de klar med Waikiki Beef.

 

Wakiki Beef referer med navnet til en af verdens mest berømte strande, Waikiki beach, som ligger på Hawaii og hvert år tiltrækker massevis af surfere og turister. Med de tropiske referencer i navnet er man hos Mahalo Poke ikke bange for at nytænke og tilpasse den hawaiianske pokebowl, så den passer til de aarhusianske kunders ønsker og smagsløg.

 

Wakiki Beef laves på en bund af ris og spidskål, hvorefter det braiserede oksekød blandes med sprøde rødløg, gulerødder og broccoli, der råmarineres i en spicy miso. Herefter vendes det marinerede kød og grøntsagerne med forårsløg og bønnespirer. Bowlen toppes med en sesam-mayo, saltede peanuts, sesam, friske koriander og en fin lille blomst.

Mahalo Poke: Laver ny Waikiki-bowl med oksekød

»Vi håber, at de madglade aarhusianere har lyst til at smage den nye bowl og er spændte på at høre, om den lever op til efterspørgslen fra vores kunder om bowls med andet end fisk. Waikiki Beef er hawaiiansk og nordisk inspireret med et touch af det asiatiske køkken. Det har været en sjov og spændende opgave at sammensætte den nye bowl, og vi håber, at kunderne kan smage, hvor meget vi har arbejdet med at udvælge de helt rigtige smagskomponenter«, fortæller Martin Kristensen, stifter af Mahalo Poke.

 

Er du sulten efter at prøve Waikiki Beef?

Hele weekenden den 22.-24. marts kan du få du den nye okse-bowl til halv pris i butikken

 

Bemærk at tilbuddet kun gælder i butikken. Bowlen kan bestilles hele weekenden i Mejlgade 57 og forudbestilles til 4 personer eller mere på info@mahalopoke.dk eller SMS til 24 62 86 95.

 

 

Del artikel

Andre læser også