Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Malling & Schmidt og Kähler Design skaber sammen nyt madkoncept i Villa Dining

Af Jan L. Pedersen

Fredag den 7. december åbner Kähler Design sammen med Malling & Schmidt dørene til et spændende og nyt madkoncept på Grenåvej. Sammen inviterer de to innovative brands indenfor til unikke madoplevelser i den gamle historiske villa. Malling & Schmidt serverer en fantastisk tre-retters nordisk middag med vin ad libitum samt kaffe/the med sødt til kun 599 kr.

 

To af byens innovative og moderne brands er nu gået sammen om at indbyde til hyggelige madoplevelser i hjemlige omgivelser i den gamle, smukke og 750 kvadratmeter stor palævilla i Risskov. Den fantastiske villa, et frit kig til det lækre køkken, og en spændende indretning med fokus på Kähler Designs univers, sætter stemningen for en skøn middag i hyggelige og afslappede omgivelser.

 

I den smukke patriciervilla serverer Malling & Schmidt alle dage op til jul appetizers og aperitif, tre fantastiske retter og lækre små overraskelser med hilsen fra køkkenet. Hertil kommer en perfekt tilpasset vinmenu, særligt udvalgt til aftenens skønne middag, og vinbaren er uden begrænsning. Der er ingen fine fornemmelser, og hver enkelt gæst må frit forsyne sig selv med vin fra den dejlige bar samt kaffe/the og sødt, hvilket kun øger den dejligt uformelle stemning og følelse af hjemlig hygge. For at det hele kan lade sig gøre til den super attraktive pris, åbner Villa Dining dørene præcis kl. 18.30, og lukker og slukker præcis kl. 21.30 hver aften.

 

Malling & Schmidt og Kähler Design vil drive villakøkkenet med fokus på lokale råvarer med hjælp fra mindre, lokale producenter, som Malling & Schmidt gennem sit allerede mangeårige virke, har opbygget stærke relationer til. De nordiske traditioner og råvarer er i fokus, når aftenens menu sættes fra dag til dag, hvorved den gode kvalitet og råvarernes friskhed også sikres. Alle glæder de sig til at gense en masse gæster til nye oplevelser, men også til at byde mange flere af lokalområdets madelskere indenfor til det nye madkoncept.

 

Malling & Schmidt og Kähler Design skaber sammen nyt madkoncept i Villa Dining

Thorsten Schmidt fortæller om de oplevelser, der venter gæsterne i den gamle pariservilla på Grenåvej 127, ”Vi vil gerne give folk en følelse af at få serveret mad hos os ”helt privat.” Vi kan godt li’ at hygge os, også når vi er på arbejde, og det nye madkoncept med Villa Dining giver super gode muligheder for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Villa Dining giver os også rigtig god mulighed for at levere nordisk mad i topklasse til endnu flere folk. Vi elsker det vi laver, og den følelse kan Villa Dining føre ud til vores gæster.”

 

Ejeren bag Kähler Design, Frantz Longhi, beretter forventningsfuldt: ”Stemningen er afslappet og gæsternes inviteres ind i et unikt univers omkring Malling & Schmidt og Kähler Design. Sammen står vi klar med en helt ny restaurantform, Villa Dining, som vi håber alle madelskere vil tage godt imod. Der er indretningsmæssigt lagt stor vægt på den hjemlige hygge, Kählers unikke historie og de nordiske designtraditioner, hvilket vi håber kun vil gøre oplevelsen i villaen endnu større.”

 

Fakta

– I hele december bydes alle gæster velkommen med en Kähler gave til en vejledende pris på ca. 500 kr.

– Åbningstider i december indtil jul, inkl. 22. december: Mandag – lørdag fra 18.30 – 21.30

– De faste tidsrammer giver gæsterne mulighed for at ”få det hele til den halve pris”.

– Der er stor parkeringsplads ved villaen, og bybussen holder lige ved døren.

 

Malling & Schmidt
Grenåvej 127 
8240 Risskov
Telefon 86 17 70 88
Bordbestilling sker på: info@villadining.dk
www.mallingschmidt.dk

 

 

Del artikel

Andre læser også