Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mand stak af fra politiet: Crashede bryllup og spillede gæst  

Af Freja Dumont
Foto: Arkivfoto, presse-fotos.dk
Foto: Arkivfoto, presse-fotos.dk

En motorcykelbetjent fra Østjyllands Politis færdselsafdeling opdagede lørdag omkring kl. 17.00 en motorcyklist, der kørte rundt uden hjelm.

Da betjenten ville standse ham, satte han farten op og kørte med høj hastighed rundt ad forskellige stier og veje i Tilst.

Under flugten kørte han bl.a. både venstre om et helleanlæg og lavede flere vigepligtsforseelser. På Holmstrupgårdvej gik det galt for manden, der først kørte ind i et helleanlæg, herefter en bil og til sidst en hæk.

Manden fortsatte nu flugten til fods og løb gennem flere villahaver, mens en hundepatrulje blev sendt efter ham. Det skriver Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Lod som om han var bryllupsgæst

Sporene efter manden førte til sidst hundepatruljen frem til en privat have, hvor der blev holdt en bryllupsfest. Her opdagede betjentene en 21-årig mand, som stak lidt ud fra de andre gæster, da han havde beskidt tøj på og en del rifter i ansigtet.

Den 21-årige gik rundt mellem gæsterne og forsikrede betjentene om, at han skam ikke havde kørt rundt på motorcykel, men var en helt almindelig bryllupsgæst.

Værterne kunne dog ikke genkende manden, som ikke stod på gæstelisten, og han endte derfor med at blive anholdt og sigtet for en lang række færdselsforseelser.

Da motorcyklen var stjålet, blev han også sigtet for tyveri, og det blev også til en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig.

Del artikel

Andre læser også