Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mand stak af fra færdselsuheld: Efterlod sin kone og søn i vejkanten

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

En 39-årig mand kørte fra et færdselsuheld i Viby, men efterlod sin kone og søn på stedet. Det resulterede i seks forseelser

 

Tirsdag morgen klokken 06.29 skete et færdselsuheld i Viby i krydset mellem Alleen og Storskovvej. Da en patrulje ankom til stedet fandt de kun den ene af bilerne, der var involveret i uheldet.

 

Vidnet på stedet forklarede, at en sølvgrå bil, der kom kørende ad Alleen, havde slingret voldsomt over midterlinjen og herved ramt siden af en modkørende bil, som blev kørt af en 60-årig mandlig bilist.

 

Den sølvgrå bil var kort efter uheldet kørt fra stedet, men havde først sat en kvinde og et barn af, som sad i en taxa på stedet, da patruljen kom.

 

Kvinden i taxaen bekræftede, at de havde været i den sølvgrå bil, som blev ført af en 39-årig mandlig bilist, som var kvindens mand. Manden havde først ikke villet standse, men da hun insisterede, havde han sat hende og sønnen af og var derefter kørt fra stedet.

 

Uheld medførte seks forseelser

Patruljen fandt den 39-årige samt den sølvgrå bil med synlige skader på hans bopæl. Det viste sig her, at hverken bilen eller den 39-årige burde have været på vejene.

 

Den 39-årige mand blev sigtet for at have kørt fra et færdselsuheld, for at overskride rette placering på vejen, for kørsel uden førerret, for at køre et ikke-registreret køretøj, for uberettiget brug af nummerplader og for manglende forsikring på bilen.