Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mange hatte på: Stig Tøfting afprøver nye græsgange

Af Freja Dumont
Stig Tøfting i aktion for byens hold. Foto: AGF
Stig Tøfting i aktion for byens hold. Foto: AGF

Dramatiseringen af NO REGRETS – Stig Tøftings upolerede og roste selvbiografi fra 2005 – blev i løbet af foråret vist på Teatret Svalegangen, og blev teatrets bedst sælgende forestilling nogensinde.

Og der må siges at være gang i den tidligere AGF-spillers karriere pt., for udover at få vist sit liv på de skrå brædder, har Tøfting nu to helt nye titler at tilføje til CV’et.

Pølsemand på det store lærred

I det nye feel good-drama ‘Bamse’, som er en hyldest til Flemming ‘Bamse’ Jørgensen, springer Tøfting ud som skuespiller i rollen som en pølsemand på Bispetorvet ifølge mediet IMDB.

”Jeg gjorde det, fordi jeg kendte Flemming. Jeg kendte ham rigtig godt. Han holdt jo med AGF,” har Stig Tøfting udtalt til Ritzau.

‘BAMSE’ får premiere 25. august og er samtidig udvalgt som åbningsfilm i Biografklub Danmarks program for sæsonen 2022/2023.

Står bag speciel Festuge-gin

I forbindelse med Aarhus Festuge 2022 lancerer Spirit of Njord og Aarhus Festuge ginnen ’Gin It Together’.

I år har Aarhus-ikonet hjulpet med indsamling af urter og inspireret Njord, som står bag udviklingen og destilleringen.

Hovedpersonen selv er glad for, at han blev kontaktet af stifterne Lars Toke Graugaard og Troels Præst Andersen fra Njord inden udviklingen af ginnen og indsamlingen af urter.

“Det bliver en meget speciel Aarhus Festuge-gin for mig, fordi den tager udgangspunkt i meget af den natur, jeg havde med at gøre som dreng.

Mange hatte på: Stig Tøfting afprøver nye græsgange

Alt fra hyldeblomst og hybenrose fra Tangkrogen, til æbler og pærer fra baggårdene på Frederiksbjerg og ikke mindst de kastanjer, jeg som barn sparkede ned fra træerne med fodbolde,” siger Stig Tøfting i en pressemeddelse til Aarhus Festuge.

Resultatet er en kompleks og imødekommende gin med en tydelig frugtighed fra æbler, pærer og mirabeller og en fin floralitet fra hybenroser og hyldeblomster.

Kastanjerne giver en nøddeagtig dybde til ’Gin It Together’, mens citronverbena fra Njords drivhus og enebær giver en citrusfriskhed.

Årets Festuge-gin ’Gin It Together’ er sat i salg i Aarhus Festuge webshop og koster 399 kroner stykket.

Ginnen er produceret i et begrænset antal, så der er blot 600 flasker til rådighed, hvoraf de 300 kommer i offentligt salg via Aarhus Festuges webshop. Salg er efter først-til-mølle-princippet, og samtlige flasker er nummererede.

Del artikel

Andre læser også