Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mangler I inspiration til jeres næste firma arrangement?

Af Annoncør

Arrangementer med firmaet er vigtigt, for at skabe nogle gode relationer. Det bidrager til, at I har et godt fællesskab i jeres firma. Der er dog et hav af ting, man kan vælge imellem at lave. Derfor kan det være svært at finde frem, til den bedste aktivitet. Så hvis I mangler inspiration, er I havnet det rette sted. Hvis I ønsker at forbedre fællesskabet, er det en god idé at arbejde med teambuilding. Det kunne for eksempel være, i form af en tur i Escape Room, hvor jeres samarbejde bliver sat på prøve.

Samarbejde og kreativitet er nøglen

Escape Room er et perfekt sted til teambuilding, eftersom I skal løse gåder sammen. Det er samtidig vigtigt at kommunikere med hinanden og tænke kreativt. Det viser samtidig også jeres styrker og svagheder, hvilket betyder at I kommer tættere på hinanden. Uanset hvor mange I er, kan det lade sig gøre. De fleste steder anbefaler 6 personer i et rum, men mange steder kan man konkurrere mod hinanden, op til 60 personer. Antallet af personer afhænger også af hvilket rum, I ønsker at prøve. Nogle rum er beregnet til flere personer end andre. Der er også rum, hvor det handler om at hvert rum, skal samarbejde om løsningen. Hvis I er over 90 personer, kan man eventuelt spille af flere omgange. I kan læse meget mere om alt dette, hvis I hopper ind på nettet og søger på teambuilding i Escape Rooms.

Hvad koster det?

Prisen på teambuilding i Escape Rooms afhænger af hvor mange personer I er, samt hvilket rum, I ønsker. Priserne ligger fra omkring 1200kr. til 2500 kr. Nogle Escape Rooms tilbyder også rabat på hverdage og søndage. Lyder ovenstående, som noget I skal prøve til jeres næste firma arrangement? Så skynd jer at hoppe ind på nettet, og få en sjov dag sammen.

Del artikel

Andre læser også