ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Markant stigning i onlinesalg: Magasin flytter medarbejdere fra butikker til online

Som konsekvens af gårsdagens udmeldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne lukkede Magasin sine syv fysiske stormagasiner præcis kl. 24 natten til torsdag. I stedet satser Magasin på webshoppen og forventer en markant stigning i onlinesalg frem til juleaften.

 

”Vi er naturligvis kede af at skulle lukke vores fysiske butikker midt i vores absolut mest travle juleperiode, hvor vi var kommet utrolig flot fra start og lå foran sidste års julehandel. Men sundhedssituationen er alvorlig, og heldigvis har vi Magasin.dk,” siger Lise B Thomsen, kommerciel direktør hos Magasin.

 

Magasin.dk har årligt over 29 millioner besøgende, og allerede her på første dag som nedlukket kan Magasin se en markant onlinevækst, som forventes at fortsætte helt frem til jul.

 

”Der bliver run på magasin.dk, og vi gør naturligvis alt, hvad vi kan gøre for at følge med. Blandt andet har vi til en start siden i går aftes omdirigeret 20 af vores fuldtidsansatte fra Kgs. Nytorv til online, hvor de skal hjælpe med kundeservice,” fortæller Lise B Thomsen.

 

Mere onlinekundeservice

En række af Magasins populære services, herunder personlige shoppere, der gratis hjælper kunderne med at finde de rigtige ting til enten garderoben eller under juletræet, fortsætter også online. ”Vi ved, hvad julen betyder for danskerne, og vi arbejder på højtryk for at søsætte løsninger, så vores kunder også sikkert kan komme og hente de pakker, de vil lægge under juletræet. Vi knokler på med at finde andre udleveringssteder, hvor vores kunder kan hente de pakker, de shopper online her op til juleaften,” siger Lise B Thomsen.

 

Magasin har blandt andet i al hast etableret pakkeshops i alle stormagasiner, hvor kunderne både kan hente pakker fra click & collect fra Magasin.dk og GLS-pakker. Alle pakkeshops har åbent fra kl. 10-18.

 

Pakkeshops:

Magasin Kgs. Nytorv: Fra indgangen mod Bremerholm

Magasin Lyngby: På Kulturtorvet, hvor julestuen har ligget i december

Magasin Aarhus: I varegården ud mod Emil Vetts Passage

Magasin Odense: I P-huset ved Magasins vareindlevering

Magasin Aalborg: I Mad & Vin i stueetagen

Magasin Rødovre: Ved Magasins hovedindgang på torvet i Rødovre Centrum

Magasin Fields: Overfor Bilka ved Magasins personaleindgang

 

Glædelig jul og godt nytår

Magasin ønsker alle en glædelig og jul og et godt nytår. ”Vi kan i et vist omfang fortsat holde jul sammen med vores nærmeste familie, og det er det vigtigste i denne tid. Pas på hinanden og jer selv. Vi ser frem til forhåbentligt snart at åbne vores fysiske Magasin stormagasiner igen,” siger Lise B Thomsen.

 

Fakta om services

Alle Magasins gratis services vil være tilgængelige fra 10-18. Det gælder:

 

Gaveshopping med video

Med gaveshopping gennem Magasins videokonsultationer kan man let, uden at rejse sig fra sofaen, shoppe sine julegaveindkøb i samarbejde med en af Magasins mange eksperter.

Man skal blot gå ind på www.magasin.dk/gaveshopper og booke en tid. Man betaler via MobilePay og får sendt sine varer smukt indpakkede inden jul, eller pakkerne kan afhentes i Magasins åbne pakkeshops

 

Personlig shopping

Man kan stadig nemt og gratis gøre brug af Magasins dygtige Personlig Shopper team i alle forretninger. Alt, man skal gøre, er at booke tid til en videokonsultation, så tager de personlige shoppere kunden med på en rejse gennem magasin, uden at man behøver at besøge Magasin. Man kan nemt og gratis booke tid på magasin.dk/book. Man betaler via MobilePay, og vi Magasin sender varerne hjem til kunden, eller man kan hente dem i en af de åbne pakkeshops.

 

Beauty shopping

Det er vigtigt at forkæle sig selv. Også selvom man ikke kan komme og besøge Magasins forretninger. Book en videokonsultation med en beauty-ekspert, så får man eksklusiv og personlig service, når man skal shoppe sine beauty-favoritter, eller hvis man skal guides til nogle nye og lækre produkter. Man betaler via MobilePay, og vi Magasin sender varerne hjem til kunden, eller man kan hente dem i en af de åbne pakkeshops.

 

Lingeri shopping

Man kan også benytte sig af Magasins lingeri shoppere, selvom forretningerne er lukkede. Man kan stadig nemt og gratis booke en tid med Magasins eksperter, og hele konsultationen foregår over video, hvor man får eksklusiv mulighed for at opleve Magasins forretninger helt uden kunder. Man betaler via MobilePay, og vi Magasin sender varerne hjem til kunden, eller man kan hente dem i en af de åbne pakkeshops.

 

 

Del artikel