Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trist nyt: Populært marked i midtbyen aflyst

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Flagstang Markeder
Foto: Flagstang Markeder

Op mod 100 loppestande under åben himmel i Mølleparken.

Det er, hvad du normalt kan forvente af Flagstang Markeder, som egentlig skulle være afholdt en gang måneden i løbet af sommeren.

Men sådan bliver det ikke alligevel.

“Det ser ud til, at mange af jer er smuttet på sommerferie i juli, og derfor har vi desværre ikke solgt nok pladser til markedet d. 3.

Derfor er markedet aflyst. Stadeholdere har fået besked,” skriver arrangøren på sociale medier.

“Aarhus’ hyggeligste marked”

Men selvom Flagstand Markeder er aflyst 3. juli, skal du heldigvis ikke vente så længe, inden du igen kan gøre et kup i Mølleparken.

Efter planen vender markedet nemlig tilbage 14. august kl. 10-15. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt boderne, der byder på alt fra vintagetøj, smykker og sko til interiør, keramik og legetøj.

“Flagstang Markeder er Aarhus’ hyggeligste marked i hjertet af centrum. Det er et mangfoldigt, men dog lokalt samlingspunkt for børnefamilierne, de unge, de gamle og turisterne.

Lad børnene lege i parken eller ved markedets aktiviteter, drik en lækker kop kaffe i solen, nyd musikken og find guld på loppemarkedet.

Det bliver skønt, afslappet og virkelig hyggeligt – den bedste måde at tilbringe sin søndag i Aarhus på!” skriver arrangøren på Facebook.

Trist nyt: Populært marked i midtbyen aflyst
Foto: Flagstang Markeder

Fri adgang til standene

Bag markederne står Sara Tusindfryd, der er opvokset i Aarhus og bosat i midtbyen. Gennem de sidste 10 år har hun arbejdet med musik og kultur i Aarhus, og hun brænder for at skabe liv i byen.

Sara Tusindfryd stiftede Flagstang Markeder i 2010, og siden da har hun afholdt masser af markeder i midtbyen.

Der er fri adgang til markederne i Mølleparken, og alle er velkomne. Du kan booke stadeplads til næste marked her, hvis du vil sælge ud af gemmerne eller garderoben.

Flagstang Markeder er en tilbagevendende begivenhed, som normalvis afholdes en gang om måneden henover sommeren.

Læs mere om markederne her