Rabarberhorn, forårsflødebolle og marengs-bikube: Endnu et bageri klar med nyheder
Ny sæson, nye kager. Det ved vi alle. Og det ved de heldigvis også hos Martin Ib, hvor de netop har fyldt konditorierne op med lækre forårskager.
Her er tale om en god blanding af søde nyheder og gamle kendinge, der er tilbage i sortiment.
De nye lækkerier
Smagen af forår og sommer i kageform – mums! Du kan nu prøve de her tre nye, fristende kager hos Martin Ib:
Marengsbikuber: cremet chokolademousse med rabarberkompot indhyllet i en symfoni af sød marengs.
Rabarberhorn: et bløddejshorn med remonce og friske rabarberstykker pyntet med sød glasur.
Forårsflødebolle: håndlavede flødeboller med marcipanbund, vaniljeskum og mørk belgisk chokolade. Pyntet med kokos, pistacie og konditorblomster.
Gamle klassikere er også tilbage
Der er selvfølgelig også en række af de gode, gamle klassikere tilbage på menuen. For helt ærligt, hvad ville dansk sommer værre uden en jordbærtærte?
Af gamle klassikere kan du blandt andet nyde:
Jordbærtærte: mazarin, belgisk mørkchokolade, flødecreme og friske jordbær.
Rabarbercrumble: crumbletærte med mazarin, friske rabarberstykker og strøsukker.
Kardemommesnurre: svampet kardemommesnurre af bløddej med kardomme og fyld af remonce.
Kartoffelkage: lagkagebunde, vaniljecreme, belgisk chokolade og marcipan.
Alle kagerne er lokalt bagt i Martin Ibs eget bageri i Skødstrup af med ægte råvarer af belgisk chokolade, ægte marcipan, smør og piskefløde.
Hvor: Skanderborgvej 18-24, Risskov Brynet (i Meny) Vindrosen 37, st. Pakhusene, Marianne Thomsens Gade 1, Aarhus Ø.