Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinsmagninger og paella-aftener: Skjult vinbar inviterer på masser af events

Af Freja Dumont

Hvis ikke du har fundet den endnu, er det på høje tid.

MasVino Vinbodega ligger i en baggård i Klostergade og kan være en anelse svær at finde, hvis ikke du har en kender med dig.

Men så snart du er der, har du højst sandsynligt ikke lyst til at forlade stedet igen.

Vinbaren er placeret i en gammel fabriksbygning. Øltønder, langborde, et væld af forskellige stole og retro loungemøbler fylder rummet og giver en tilbagelænet og cool stemning.

Nu vil Vinbodegaen skyde sommeren ind med en række arrangementer henover de næste par måneder.

Fra d. 24 juni til d. 16. august kan du nemlig komme til alt fra vinsmagning med stedets egne vine, paella-aftner og lounge-aften med DJ.

Smag forskellige vine fra Spanien

MasVino Vinbodega importerer selv alle deres vine, hvilket betyder, at man ofte kan finde vine på deres vinkort, som ikke findes andre steder i byen.

Her vil MasVino stille op med en række forskellige vine fra Spanien, hvor personalet vil komme med kyndig vejledning og en afslappet tilgang til at smage på vinene, samt hvad der gør de enkelte vine interessant og unikke.

Smagningen vil foregå således, at man køber et glas for 200kr, hvorefter man har mulighed for at gå rundt i baggården, og smage på vine fra Ribera Sacra, Montsant, Penedes, Rioja, Ribera del Duero m.fl.

Efter smagning vil MasVino åbne køkkenet, hvor man vil kunne købe deres velkendte charcuteri og andre velsmagende retter som man kender dem.

Vinsmagningerne vil finde sted d. 24 juni samt 8. og 22. juli.

Vinsmagningen er åben og uden tilmelding, da det foregår i gården og der er mange pladser.

Vinsmagninger og paella-aftener: Skjult vinbar inviterer på masser af events

Paella, sangria og naturvin

MasVino er en spansk inspireret vinbodega, og lige såvel som at vin er synonym med Spanien, er paella det også.

Her vil MasVino invitere til langbords-hygge i sommerlige omgivelser, hvor køkkenet vil trække udendørs, tilbyde jer smagen af spanske traditioner og frisklavet spansk paella. 

Til at skylle paellaen ned vil stedet diske op med sangria og naturvin på fad – selvfølgelig med tilhørende spanske toner i højtaleren.

Hele seks onsdage henover sommeren vil man kunne komme ned på MasVino og få sig en portion paella og læskende drikkevare serveret med en god portion sommer-stemning.

Konceptet indebærer en portion paella og et glas sangria eller naturvin for sølle 115kr, og vil foregå d. 5, 12. og 19. juli samt d. 2, 9. og 16. august.

Her booker du helt almindeligt bord eller møder op i gården. 

Sprøde rytmer og billige øl

Fredag d. 7 juli inviterer MasVino Vinbodega til en vaskeægte baggårdfest, hvor vinbodegaens gode ven og resident house DJ, MNS, vil stå for skønne rytmer i baggården.

Musikken vil bevæge sig igennem forskellige tidsaldre og genrer – og MasVino garanterer at det bliver sprødt og festligt!

Så kom ned og dans under kulørte lamper med et glas af husets mange lækre vine, læskende sjusser eller en billig flaske-øl, og mærk hvordan sommerstemningen indtræffer.

Her booker du helt alm. bord eller møder op i gården. 

Et bedre sommerprogram er svært finde andre steder, når MasVino Vinbodega inviterer til ”Sommer-Bonanza” i baggården på Klosterport 4b i Aarhus.

Del artikel

Andre læser også