ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

MasVino Vinbodega: Sætter prisen helt i bund, hvis du altså kan finde baggården

Af Line Ingwar Karlsen

Så er ferien ovre, og det skal fejres. Hverdagen har gjort sin indvirkning på de fleste, og folkene på MasVino vil gøre sit til, at der kommer mere liv i byen. De har besluttet sig for, at banke prisen helt i bund, grænsende til det uvirkelige. Det sker hver torsdag resten af august måned, samt hele september og oktober.

 

Fem retter til 290 kroner

Det er den “normale” 5-retters tapasmenu, som er sat ned til 290 kroner. Du kan også få fem glas vin til de fem retter. Så er prisen 500 kroner for det hele. Menuen vil variere fra gang til gang, men kokkene tager altid udgangspunkt i den aktuelle menu, som de skifter hver måned.

 

Vinbar med god mad og drikke i Aarhus

Langt inde i gården til Klosterport 4 ligger MasVino Vinbodega. Gemt væk fra Latinerkvarterets stress og jag. Lokalet har tidligere været en maskinfabrik og for endnu længere tid siden, en chokoladefabrik.

En hyggekrog hos MasVino - Aarhus Update

Vine af egen import

Alle vinene er af egen import. MasVino importerer selv deres vine fra Spanien, Frankrig og Østrig. Vinbodegaen er kendt for at skænke deres vine med rund hånd, og er på ingen måde i kategorien af “nærigrøve”, tværtimod.

 

Den mest hemmelige vinbar i Aarhus

På MasVino Vinbodega kan du sidde i baren og nippe til noget lækkert eller få fem autentiske retter ved langbordet. MasVino er en vinbodega, et spisested, en bar og et sted, man ikke har lyst til at forlade.

 

Konceptet starter op fra torsdag den 23. august.

 

Book bord her

 

Se mere på Facebook om MasVino

 

Læs vores sidste anmeldelse af MasVino her

 

 

Del artikel