ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Matas opruster i Aarhus: Laver kæmpebutik på hjørnet af Søndergade og Østergade

Matas har netop overtaget et nyt lejemål i centrum af Aarhus. Lokalerne er placeret på hjørnet af Søndergade og Østergade, og med sine 460 m2 bliver det en af landets største Matas-butikker.

 

”Aarhus er en fantastisk handelsby, og det er vigtigt for os, vi er til stede med det absolut bedste og nyeste til et meget nysgerrigt og forvænt publikum. Derfor sætter vi nu alle sejl til, og vores mål er, at skabe en wow-effekt når den nye butik åbner”, siger retaildirektør hos Matas, Allan Kristoffersen.

 

Efter planen skal den nye flagskibsbutik åbne til efteråret. Lejemålet overgår formelt fra Nordea til Matas den 1. oktober og allerede inden 1. november regner Matas med at slå dørene op.

 

Butikken i Søndergade bliver en del af det nye Matas Life koncept, som siden 2019 er blevet rullet ud i hele landet i godt 30 af Matas’ i alt 270 butikker. De århusianske kunder kan allerede nu opleve konceptet, da Matas Life åbnede i Bruuns Galleri den 22. april.

 

”Vi kan allerede se nu, at kunderne har taget godt imod det nye butikskoncept i Bruuns Galleri – og for den sags skyld i resten af landet også. Man får en langt mere skræddersyet oplevelse end tidligere og det passer rigtig godt til kunder, som er vant til at stille høje krav til nye produkter, indretningen og ikke mindst serviceniveauet”, fortæller Allan Kristoffersen

 

Når butikken åbner til efteråret, lukkes den langt mindre Matas butik også beliggende i Søndergade, imens butikkerne i Ryesgade og på Store Torv fortsætter

Matas opruster i Aarhus: Laver kæmpebutik på hjørnet af Søndergade og Østergade

Del artikel

Andre læser også