ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

‘Match in heaven’: Slagter-Riget og Weber Grill Academy

Glæd Jer!

 

Hvor: Foran Slagter-Rigets butik ved Sct. Pauls Kirkeplads på Frederiksbjerg.

Hvornår: Fredag d. 23. februar fra 12:00 og resten af dagen.

Hvorfor: Entusiastiske grill-kokke fra Weber Grill Academy og ‘Mad med Mere’ har indgået et samarbejde, som skydes i gang med et besøg hos ‘Mad med Meres’ flagskib; Slagter-Riget. Der vil være smagsprøver af alle herlighederne

 

Selvom grillsæsonen (med mindre man er vinter griller) kan synes ret langt væk i disse kolde og mørke tider, så vil tankerne og stemningen emme af sommer og grill på fredag foran Slagter-Riget, og DU er inviteret.

 

Match in heaven

… Fristes man til at sige. Danmarks absolut bedste grill kokke fra Weber Grill Academy, og vores egen Slagter-Riget med grill tilbehør i absolut topklasse. Yes sir!

 

‘Mad med Mere’ har indgået et samarbejde med Weber. Det første spæde spadestik er taget, intentionen er, at ‘Mad med Mere’ kæden sammen med Weber Grill Academy, vil gøre opmærksom på hvordan kvalitets kød og kvalitets grill giver succes med kødet og grilningen.

 

Mad med mere vil med deres ekspertise være med til at have indflydelse på det kød, der i fremtiden bruges på Weber Grill Academy. Omvendt skal Weber Grill Academy være en del af det sommermagasin, ‘Mad med Mere’ udgiver som fast sommerindslag. Win-Win!

 

Til at skyde samarbejdet i gang er lokationen til 1. etape, naturligvis, faldet på Slagter-Riget. Bjarke og Mark vandt i 2017 både årets ‘Mad med Mere’ slagterbutik samt årets æresslagter. En kæmpe bedrift!

 

Kig forbi på fredag

Der bliver kræset for de, som vælger at lægge vejen forbi Slagter-Riget på fredag. ‘Mad med Mere’ og entusiastiske grill-kokke fra Weber Grill Academy vil grille til den store guldmedalje under Webers pavilloner, der vil blive stillet op foran butikken.

 

Kødet på grillen kommer naturligvis fra Slagter-Riget, og for blot at nævne nogle af lækkerierne du kan smage, så vil der være deres formidable hjemmelavede grillpølser i flere varianter, nyretapper og Chuck flap (Bryst kød fra den amerikanske Black Angus ko). Ud over dejlig grillduft og masser af lækkert kød vil der også være livemusik foran butikken

‘Match in heaven’: Slagter-Riget og Weber Grill Academy

Et sådan arrangement fortjener fuld sol fra en skyfri himmel, og det er bestilt. Lad os se, om Peter Tanev holder ord denne gang. Uanset, så kig forbi på fredag. Arrangementet er helt gratis!

‘Match in heaven’: Slagter-Riget og Weber Grill Academy

Slagter-Riget

M.P. Bruuns Gade 64
8000 Aarhus
Website

 

Del artikel