ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med vennerne til landskamp

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren 2021 forandrede landsholdsfodbolden i Danmark. Sjældent har vi prøvet noget så vildt, og ikke siden 1992 er vi kommet så langt til en landskamp. Vi kan nok alle nikke genkende til, at vi var nede og fejre sejrene nede i Frederiksgade. Og vi har nok også set de fantastiske billeder fra Busgaden her i Aarhus. Men det er også det nærmeste vi kan komme på landsholds fest i Aarhus. Landsholdet spiller nemlig sine kampe i nationalarenaen; Parken. De har enkelte gang spillede kampe på Ceres Arena her i Aarhus, men vi nok erkende, at det hører sjældenhederne til. Vi har derfor lavet denne guide til, hvis dig og dine kammerater skal tage turen til hovedstaden og synge med på nationalmelodien.

Vælg det rigtige sted at stå

Før I drager fra Aarhus mod kampen, så skal I have købt nogle billetter. Det er nødvendigvis ikke altid lige til, og I bør derfor være ude i god tid. Når I så kommer igennem på DBU’s hjemmeside, så skal I vælge pladser. Det kan være svært, for man vil jo for alt i verdenen gerne stå det rigtige sted. Er I i vennegruppen glad for stemning og fællesskab, så vil vi anbefale jer, at i vælger endetribunen med kælenavnet ‘den røde mur. Den røde mur er stedet for de mest dedikerede fans, og er også kaldet stemningstribunen. Placerer I jer her, så får I en oplevelse, som I sent vil glemme.

Turen der over

Man kan ikke benægte, at skal man fra Aarhus til landskamp, så er der en smule mere logistik at forholde sig til, end hvis man bare skulle på cyklen fra Frederiksberg til Østerbro. Turen til hovedstaden må planlægges, og et af de elementer er, hvordan man egentligt kommer der over. Man kan tage bilen over storebælt, eller man kan tage toget. En anden mulighed er, at I kan tage mols linien. Uanset hvad I vælger, så bør i overveje, hvad der giver bedst mening for jer.

Opvarmning er vigtigt

Det er ikke kun for spillerne, at den rette opvarmning er essentiel. Dette gælder også for fansene. Vælger I at placere jer på den røde mur, så er det vigtigt, at I er i den rette stemning før kampen. Flere fangrupperinger arrangerer at mødes inden kampen på diverse pubs, og det kunne I overveje at deltage i. Så kommer man i stødet, møder andre fans og kan sammen gå mod stadion, når den tid nærmer sig.

Del artikel