Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legendarisk Aarhus-restaurant står bag: Serverer vilde pizzaer helt til midnat

Af Freja Dumont
Foto: Pizza og bar by Mefisto
Foto: Pizza og bar by Mefisto

Tilbage i november sidste år rykkede den legendariske fisk- og skaldyrsrestaurant Mefisto i nye lokaler efter 20 år i Volden 28 – dog kun to huse fra det gamle Mefisto.

I dag hedder restauranten i Volden 20 ‘Mefisto Restaurant & Gårdhave’, og her finder du bl.a. en ny stor gårdhave, som er et af den nye restaurants helt store trækplastre.

Det gamle lokale i Volden er dog stadig i Mefistos varetægt – og nu er Aarhus-fiskerestauranten altså klar til at invitere på et spritnyt koncept i nummer 28.

De har nemlig netop åbnet dørene til ‘Pizza & Bar by Mefisto’, som byder på god musik, hyggelig stemning, herlige drikke og ja – masser af lækker pizza.

Pizza og sjusser til sent på natten

Stedets menukort er småt men godt og byder på 8 nøje udvalgte pizzaer. Vi synes især udgaven med syltede svampe, palmekål, chili og Gammel Knas lyder vanvittigt lækker.

Legendarisk Aarhus-restaurant står bag: Serverer vilde pizzaer helt til midnat

“Vi gør os umage med vores pizza, og vi koldhæver og fermenterer vores dej i minimum 48 timer og vælger vores toppings ud fra smag og kvalitet,” skriver den nye pizzabar bl.a. på sin hjemmeside.

Til at skylle ned med byder stedet på vin i karafler samt sjusser med gin, vodka, Campari og meget andet, ligesom der også serveres barsnacks i form af friskbagt pull-apart hvidløgsbrød med valgfri dip eller håndskårne kartoffelchips.

Pizza & Bar by Mefisto kommer til at holde åbent søndag til torsdag kl. 12 til 24 og fredag til lørdag fra kl. 12 til 01.30 – og her kan du altså bestille pizza helt indtil midnat.

Kom selv forbi den moderne og livlige bar med pizza og god stemning fra tidligt til sent.

Del artikel

Andre læser også