Mefisto: Gårdhaven åbner med påskebrunch og -frokost
Foråret er på vej. Næsten, måske. Men varmelamper og overdækning kan gøre underværker. En af byens mest hyggelige gårdhaver er klar til åbning. Det er hos Mefisto i Latinerkvarteret. Den populære restaurant åbner, traditionen tro, den lukkede gårdhave i dag den 27. marts.
Planken med støbejernsgryder
Mefisto er en af de restauranter, som har gjort op med den måde, vi tænker brunch på. Her er ingen buffet, eller vakuumpakket pålæg på en tallerken. En planke med støbejernsgryder serveres. Under hvert låg gemmer sig en hjemmelavet ret, hvor omdrejningspunktet er den klassiske smag, vi alle kender.
Brunchen består af 7 forskellige lækkerier samt 2 slags brød i én servering:
- Rejesalat og asparges
- Eggs Benedict Royale med røget laks
- Grydestegt kylling med persille
- BLT a la Mefisto – bacon, salat og solmodne tomater
- Pommes frites og Heinz ketchup
- Rygeost fra Fyn – helt klassisk
- Rabarberkage med creme og crumble
Pris pr. person 198 kroner.
Med friskbrygget stempelkaffe eller te samt æblemost fra Gårdmosteriet. Pris pr. person 248 kroner.
Den klassiske rejemad har holdt sit indtog
Rejemaden, en udødelig klassiker. Den de fleste af os kender. Den her er helt ny på menukortet. Du får den på lyst brød, som i gamle dage. Med “rigtig” smør på, hvad ellers? Selvfølgelig med 1 deposit casino nz.com håndpillede rejer. Den her er ikke jysk, da der er to dressinger til. Men det gør absolut intet. En ærke klassisk hjemmerørt Thousand Island på rejerne og en mayo med dild og citron. Kronen på værker er en friteret rød peber på toppen. Prisen 128 kroner. Rejemaden serveres både til frokost og aften.
Til og med 2. påskedag, den 2. april, er der gået påske i frokostmenuerne.
Den lille påskemenu
To retter i én servering
Tartelet med hummerboller og asparges
og
Lam braiseret i øl med løg og gulerødder
278 kroner
Dagens tre påskelækkerier
Hvide slikasparges med håndpillede rejer
Pocheret æg med stenbiderrogn og hollandaise
Lam braiseret i øl med løg og gulerødder
298 kroner
Menukortet gemmer også på gode retter, der egner sig perfekt til en dag i gården og tilmed et godt glas. Så der er nok af muligheder for en god oplevelse på Mefisto i påsken. Se blot hummerbollen, der er gratineret og serveret med svampe, spinat og hollandaise eller kylling i forårsfrikassé med grønne og hvide asparges.